Căutare Live

Arde Europa! Canicula fără precedent care se apropie de România: „Este ca-n Iad. Sunt 42 de grade la umbră”

Europa este sub cod roșu! Temperaturile înregistrate astăzi sunt fără precedent în istorie, iar avertismentul de caniculă istorică ajunge și în țara noastră. Căldura care a pus stăpânire pe tot continentul vor ajunge și pe meleagurile mioritice

Europa este sub cod roșu! Temperaturile înregistrate astăzi sunt fără precedent în istorie, iar avertismentul de caniculă istorică ajunge și în țara noastră. Căldura care a pus stăpânire pe tot continentul vor ajunge și pe meleagurile mioritice.

25 iulie este ziua în care termometrele din Europa Occidentală au fost înregistrate temperaturi istorice. Meteorologii din Marea Britanie, Franța, Belgia sau Olanda au atras atenția asupra pericolului și au declarat ziua de astăzi, cea mai călduroasă din toate timpurile pentru anumite zone din bătrânul continent.

Vremea 26 iulie 2019. Prognoza meteo: vreme instabilă și temperaturi în creștere

Potrivit măsurătorilor, astăzi s-au înregistrat 40 de grade la umbră în Paris, 39 de grade la Londra, 42 de grade Celsius în Gilze-Rijen (Olanda) sau 43 de grade Celsius la Antwerp (Belgia),

Valul de aer canicular poate afecta și România în zilele viitoare. De altfel, Europa Centrală și de Est nu vor scăpa de căldurile insuportabile pe care le suportă acum cetățenii din partea de Apus a bătrânului continent.

Oamenii sunt disperați și speră ca zilele de foc să treacă rapid: „E ca-n Iad. În viața mea nu am văzut așa ceva. E o căldură insuportabilă”, a spus unul dintre locuitorii orașului olandez, Gilze Rijen.

În 30 de ani, Europa va deveni Iadul pe pământ. Nu vom mai putea ieși din case din cauza vremii... Vremea a luat-o razna! Țara în care temperaturile din termometre au ajuns la 50 de grade Celsius! Oamenii au avut liber ...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri