Vremea 26 iulie 2019. Prognoza meteo: vreme instabilă și temperaturi în creștere

 

Vremea va fi instabilă în majoritatea regiunilor. Prognoza meteo pentru vineri, 26 iulie, anunță temperaturi maxime în creștere. Află cum va fi vremea în București.

Vremea 26 iulie 2019. Potrivit DCNews, vineri, în zona Munteniei, în Dobrogea, dar și-n Vestul țării, în Banat, și, local, în centrul țării, vineri, 26 iulie 2019, va fi cer variabil, norii își vor face apariția trecător. În București și Craiova vor fi 32 de grade Celsius, în Constanța 28 de grade, 29 de grade în Sibiu și 33 de grade în Arad, cel mai cald din țară. În Estul țării, în partea de sud a Moldovei va fi cald, vor fi 30 de grade în Iași, cu cer variabil, dar în partea de nord va ploua. Vor fi 28 de grade, cu cer temporar noros și ploaie slabă la Botoșani. Și în Cluj Napoca va ploua, cerul fiind, de asemenea temporar noros, iar maxima va fi de 28 de grade Celsius.

Citește și: Meteo 23 iulie - 4 august. Vremea se va răci treptat în toată țara

Vremea în București. Meteo 26 iulie 2019. În Capitală, vremea se anunță prietenoasă, cu cer parțial senin și nicio șansă de a avea parte de stropi de ploaie. Temperaturile ating 29 grade C pe timpul zilei, iar pe timpul nopții vor atinge 17°C. Umiditatea va atinge pragul de 43%.

Citeşte şi:

Meteo 26 - 28 iulie. Vremea va fi instabilă în weekend

Meteo 29 iulie - 4 august. Vremea caniculară începând de lunifacebook whatsapp twitter pinterest