Antena Căutare

Caniculă în România. Alertă meteo disconfort termic ridicat până vineri. Ce temperaturi sunt

ANM (Administrația Națională de Meteorologie) a emis informare meteorologică de disconfort termic, manifestări de instabilitate atmosferică. Alerta Meteo România este vlabilă până vineri. Ce temperaturi sunt 

Caniculă în România. Alertă meteo disconfort termic ridicat până vineri. Ce temperaturi sunt
| canicula in romania

ANM (Administrația Națională de Meteorologie) a emis informare meteorologică de disconfort termic, manifestări de instabilitate atmosferică. Alerta Meteo România este vlabilă până vineri. Ce temperaturi sunt

Caniculă în România. Temperaturi ce pot depăși 34 de grade C și disconfort tremic ridicat. De asemenea, vor fi prezente și ploi cu caracter torianțial, grindină. Meteorologii ANM au emis o informare meteorologică de e disconfort termic, manifestări de instabilitate atmosferică. Alerta meteo indică faptul că vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, iar în regiunile vestice, nord-vestice, sudice și sud-estice și pe arii restrânse în restul teritoriului, după-amiaza disconfortul termic va fi ridicat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

Îndeosebi după-amiaza și seara, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată la deal și la munte și pe arii restrânse în celelalte regiuni. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp și izolat 35...40 l/mp.

Vremea în România, 13 iunie 2019

Joi, vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă în majoritatea regiunilor, potrivit ido.ro indicele de disconfort termic temperatură-umezeală va atinge și va depăsi ușor pragul de 80 de unităti pe spații extinse în Banat, Crișana, Oltenia și Moldova. Din nou în zonă Carpaților Orientali în cursul prânzului vor cădea izolat unele averse de ploaie, insă acestea vor fi în general slabe cantitativ. Vântul va suflă slab în majoritatea zonelor tării, cel mult slab pană la moderat în Deltă Dunării. Meteo 13 iunie 2019. Maximele termice vor urcă la prânz pană spre 27-32 de grade în Transilvania și Maramureș, 30-35 de grade în Oltenia, Muntenia și Moldova (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în zonă Luncii Dunării) și 27-32 de grade Celsius în Dobrogea.

Vremea în București, 13 iunie 2019

Vremea în București 13 iunie 2019. Buletinul meteo al zilei anunță că vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă din an, iar în orele amiezelor disconfortul termic va fi ridicat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi ridicată îndeosebi în cursul dupăamiezei de vineri (14 iunie).

Vremea la munte 13 iunie 2019

Vremea la munte va fi deoseibit de caldă: temperaturile se vor încadra între 30 și 13 grade C. Nu sunt anunțate ploi, însă, începând de vineri, aversele cu caracter torențial își vor face simțită prezența.

Citește și:

Vremea de Rusalii 2019. Prognoza meteo de Rusalii la mare și la munte

Vremea 13 iunie 2019. Temperaturi maxime caniculare de 35 de grade Celsius... Update: Alertă meteo. ANM: cod portocaliu și galben de ploi torențiale, grindină și descărcări electrice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x