Antena Căutare

Alertă meteo! Cod galben de caniculă, în România! Care sunt cele 20 de județe afectate. Unde urmează nopți tropicale

O atenționare de Cod galben de caniculă, pentru 20 de județe din țară, este valabilă până sâmbătă, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Alertă meteo! Cod galben de caniculă, în România! Care sunt cele 20 de județe afectate. Unde urmează nopți tropicale Galerie
Alertă meteo! Cod galben de caniculă, în România! Care sunt cele 20 de județe afectate. Unde urmează nopți tropicale | profimediaimages.ro

Potrivit ANM, pe arii extinse, în regiunile sudice și estice, vremea va fi caniculară. Se vor înregistra temperaturi maxime de 35...38 de grade Celsius.

În jumătatea de sud a țării local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în jurul a 55 km/h.

În Dobrogea, sudul Moldovei, cea mai mare parte a Munteniei și local în Oltenia nopțile vor fi tropicale, cu temperaturi minime ce nu vor coborî sub 20 de grade.

Alertă meteo! Cod galben de caniculă, în România! Care sunt cele 20 de județe afectate. Unde urmează nopți tropicale

Cod galben de caniculă

ANM

Codul galben de caniculă este valabil în București și județele Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Dolj, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomița, Constanța, Ilfov, Călărași, Giurgiu, Teleorman și Olt.

Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau va depăși pragul critic de 80 de unități, în zonele menționate, precum și în Câmpia de Vest.

Alertă meteo! Caniculă, în România, până sâmbătă! Zonele în care temperaturile vor urca până la 37 de grade... Cum va fi vremea duminică! Va fi caniculă dar și vânt puternic! Vezi prognoza completă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x