Antena Căutare

Cod galben de viscol și depuneri de chiciură! Când se încălzește vremea în toată țara

Cod galbn de viscol și depuneri de chiciură! Când se încălzește vremea în toată țara

Cod galben de viscol și depuneri de chiciură! Când se încălzește vremea în toată țara
cod galen de viscol

Meteo. Suntem încă sub cod galben de vreme severă până sâmbătă, manifestându-se fenomene de viscol, chiciura, depuneri de polei, în mai multe regiuni ale țării. Vremea se va încălzi însă săptămâna viitoare.

Meteo. INFORMARE METEOROLOGICĂ - Cod Galben Fenomene vizate: precipitații moderate cantitativ, intensificări temporare ale vântului, polei
Zone afectate: conform textului

În intervalul menționat aria precipitațiilor, în general moderate cantitativ, se va extinde începând din sud-vestul țării. În regiunile sudice și sud-estice vor predomina ploile, în nordul Moldovei, Banat și Crișana, precum și la munte vor fi mai ales ninsori, iar în restul teritoriului se vor semnala precipitații mixte. Temporar vor fi depuneri de polei. Vântul va prezenta intensificări în jumătatea de sud a teritoriului, dar și pe crestele montane, unde ninsoarea va fi temporar viscolită.

INFORMARE METEOROLOGICĂ ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ
COD GALBEN

Interval de valabilitate: 25 ianuarie, ora 14 - 26 ianuarie, ora 14
Fenomene și zone vizate: predominant ninsori însemnate cantitativ în zona Munților Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură

În zona Munților Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se vor acumula cantități de 15...25 l/mp și izolat peste 35 l/mp.
În zona înaltă stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, iar vântul va avea intensificări cu rafale de 65…70 km/h, viscolind și troienind zăpada.

Fenomene și zone vizate: polei pe arii extinse în Muntenia, local în Oltenia și în jumătatea de sud a Moldovei; ploi însemnate cantitativ în nordul Olteniei și al Munteniei; intensificări ale vântului

În regiunile sudice și sud-estice temporar vor fi precipitații, predominant ploi, iar vântul va avea intensificări, cu rafale de 55...60 km/h și izolat 70 km/h.
Vor fi depuneri de polei pe arii extinse în Muntenia, local în Oltenia și în jumătatea de sud a Moldovei.
În nordul Olteniei și al Munteniei, cantitățile de apă vor fi în general de 20...30 l/mp, determinând topirea stratului de zăpadă.

Meteo. ANM Cod galben de chicură

Valabil de la : 25-01-2019 ora 14:00 până la : 25-01-2019 ora 17:00

In zona : Județul Constanta;
Județul Tulcea;

Se vor semnala : - ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m
Fenomene asociate: -depunere de chiciură.

Meteorologii anunță temperaturi ridicate începând de săptămâna viitoare. La București vor fi maxime de 13 grade Celsius în București.

Ciclon peste România! Urmează fenomene meteo periculoase... Vremea în weekend. Alertă de polei și vânt puternic în București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x