Antena Căutare

Alertă! Este Cod portocaliu de ninsori și vânt, în mai multe localități. Zonele afectate, în următoarele ore

O atenționare de Cod portocaliu de ninsori și vânt a fost emisă, vineri seara, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru mai multe localități.  

O atenționare de Cod portocaliu de ninsori și vânt a fost emisă, vineri seara, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), pentru mai multe localități.

Potrivit ANM, Codul portocaliu de ninsori și vânt va fi valabil până la ora 23.00.

Codul portocaliu vizează zona de litoral din județele Constanța și Tulcea, precum și localitățile Murighiol, Mahmudia, Beștepe, Crișan, Maliuc din Tulcea.

În aceste zone vizate de Codul portocaliu se vor semnala intensificări susținute ale vântului, cu rafale în jurul a 90 km/h și ninsoare slabă.

De asemenea, potrivit ANM, până la ora 23.00, este Cod galben în zona joasă din județele Alba și Mureș, unde se vor semnala intensificări locale ale vântului care, la rafală, vor atinge 55...65 km/h.

Tot până la ora 23.00, este Cod galben în: județul Vâlcea (Râmnicu Vâlcea, Drăgășani, Băbeni, Bălcești, Mihăești, Berbești, Frâncești, Prundeni, Budești, Fârtățești, Stoilești, Ionești, Șușani, Galicea, Cernișoara, Orlești, Nicolae Bălcescu, Lungești, Ștefănești, Olanu, Roșiile, Valea Mare, Popești, Zătreni, Tetoiu, Oteșani, Grădiștea, Copăceni, Glăvile, Dănicei, Sutești, Șirineasa, Laloșu, Livezi, Scundu, Sinești, Lădești, Ghioroiu, Lăpușata, Măciuca, Roești, Pesceana, Diculești, Crețeni, Mădulari, Gușoeni, Făurești, Voicești, Stănești, Lăcusteni, Mitrofani, Amărăști), județul Gorj (Turceni, Plopșoru, Țânțăreni, Turburea, Aninoasa, Crușet, Negomir, Vladimir, Borăscu, Urdari, Bolboși, Stoina, Logrești, Stejari, Dănciulești, Brănești, Săulești, Licurici, Căpreni, Ionești, Berlești, Hurezani, Bărbătești).

Aici se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h şi izolat 75 km/h și temporar precipitaţii predominant sub formă de ninsoare.

De asemenea, este Cod galben, până la ora 23.00, în județele Olt și Dolj. Aici sunt anunțate intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h şi izolat 70 km/h și temporar precipitaţii mixte.

O altă atenționare de Cod galben vizează zona joasă din județul Neamț și județul Iași. Aici sunt anunțate intensificări locale ale vântului care, la rafală, vor atinge 55...65 km/h.

Până la ora 2.00, este Cod galben în zona joasă din județul Argel, aici fiind anunțate intensificări ale vântului cu rafale de 55 - 65 km/h.

Vremea în București 23 februarie. Ninsori, vânt puternic și condiții de ghețuș... Meteo 23 februarie 2019. Vremea se răcește! Unde se întoarce iarna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x