Antena Căutare

Cod portocaliu! Ploi torențiale, în România! Unde va ploua cu găleata, în următoarele ore

O avertizare de Cod portocaliu de ploi torențiale a fost emisă, duminică, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Aceasta este valabilă în următoarele ore, în mai multe localități.

Cod portocaliu! Ploi torențiale, în România! Unde va ploua cu găleata, în următoarele ore
Avertizare meteo! Cod portocaliu de ploi torențiale, în România! Unde va ploua cu găleata, în următoarele ore | profimediaimages.ro

Potrivit ANM, este Cod portocaliu de ploi torențiale, până la ora 18:30, în localități din județele Botoșani, Galați și Iași.

De asemenea, până la ora 19.00, este Cod galben de ploi torențiale în localități din județele Bacău, Neamţ, Iaşi și Vaslui.

Alertă! Cod galben de inundații, în România! Zonele aflate în pericol, în următoarele ore

În aceste zone, se vor semnala ploi torențiale ce vor acumula 35...40 l/mp, izolat 50...60 l/mp, strat de grindină de mici dimensiuni, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Informare meteo de la ANM. Vânt puternic și temperaturi scăzute în toată țara, până luni seara... Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, vijelii şi grindină, în Dobrogea, sud-estul Moldovei şi în Muntenia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x