Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cum va fi vremea duminică! Va fi caniculă dar și vânt puternic! Vezi prognoza completă!

Temperaturile scad uşor,duminică, dar pe alociuri va fi în continuare caniculă, în special în sud. Vestul şi sud-vestul ţării se va confrunta cu un disconfortul termic.

Cum va fi vremea duminică! Va fi caniculă dar și vânt puternic! Vezi prognoza completă!

Spre seară, în Banat, Crișana, nordul Olteniei, dar şi prin zonele de munte, pot apărea averse și posibil să cadă grindină, pe alocuri.

Vântul mai are unele porniri în est şi în sud-est, iar maximele pleacă de la 27 de grade în depresiuni şi în Bucovina şi ajung la 35 de grade în sudul extrem.La noapte, apar câteva de ploi de scurtă durată prin nord-estul ţării, dar în majoritatea zonelor găsim vreme bună şi cer mai mult senin.

Cum va fi vremea în weekend! O nouă zi de foc, cu aer tropical peste țară! Care sunt zonele vizate

Prin depresiuni va fi mai răcoare decât în noaptea trecută: temperaturile vor coborî până la 10 grade în zona Miercurea Ciuc, în timp ce pe litoral se vor înregistra din nou 24 de grade.

În a doua parte a zilei, aversele cuprind zonele de deal şi munte, dar o să apară şi prin nord-est şi prin centru. Ploile pot aduce grindină şi cantităţi mari de apă, într-un timp foarte scurt.

Amiaza ne-aduce maxime de la 25 grade în estul Transilvaniei şi în Bucovina, până la 36 de grade prin Câmpia Română, conform ANM.

Recomandari