Antena Căutare

Ela Crăciun a fost transformată în Jennifer Lopez și arată senzațional! Galerie foto

Ela Crăciun a suferit o transformare stilistică impresionantă. Vedeta de televiziune a devenit Jennifer Lopez pentru o zi, după ce specialiștii în machiaj și coafură i-au adaptat look-ul pentru a se apropia cât mai mult de vedeta de peste ocean.

Ela Crăciun a fost transformată în Jennifer Lopez și arată senzațional! Galerie foto Galerie
Ela Crăciun | Elena Corbu

Minionă și cu o siluetă de tip clepsidră precum cunoscuta artistă, Ela Crăciun a intrat cu ușurintă în noul rol pozând ca Jenny from the Block pe străzile Bucureștiului, în vestimentații de aduc aminte de videoclipurile faimoasei cântărețe.

Astfel, hairstylistul Adriana Dobre i-a aplicat extensii lungi și a strâns părul în coadă de tip Pony Tail, iar make-up artistul Elena Ciftici i-a aplicat un machiaj similar cu cel al vedetei, alegând aceleași nuanțe și același tip de contur al ochilor.

Rezultatul este spectaculos, iar Ela Crăciun a vrut să imortalizeze reușita făcând câteva fotografii în studio, dar și pe străzile din București. Pentru fotografiile exterioare a ales să poarte o maletă roz și haină de blană artificială, iar pentru cele de studio o rochie sexy ce îi pune în valoare formele generoase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ela Crăciun a mai avut în trecut o transformare stilistică spectaculoasă. Cu ocazia unei cunoscute gale de premii, a fost transformată de stiliști în sosia lui Kim Kardashian. Prezentatoarea de televiziune a purtat o perucă blondă, un machiaj similar vedetei de la Hollywood și o rochie în nuanța roz pudrat ce i-a pus în evidență silueta tip clepsidră pentru care este admirata și celebra Kim Kardashian. Ela Craciun a avut atunci cea mai apreciată apariție a serii și a câștigat trofeul „Cea mai reușită transformare într-o vedetă de Hollywood”, având cele mai multe voturi online din partea publicului.

Credit foto: Elena Corbu

Cod galben privind intensificări ale vântului şi precipitaţii, mai ales în zona montană... Vine iarna în România! ANM a emis cod galben de ploi, ninsori și viscol în 27 de județe din țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x