Informare meteo de vreme rea în Romania! ANM anunță ninsori și viscol până vineri

ANM Informare meteorologică de vreme rea. Meteorologii au emis o informare meteo de vreme rea, valabilă din această noapte și până vineri. Fenomenele vizate sunt ninsori și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte, polei. 

informare meteorologica de vreme rea

ANM Informare meteorologică de vreme rea în România. Meteorologii au emis o informare meteo de vreme rea, valabilă din această noapte și până vineri. Fenomenele vizate sunt ninsori și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte, polei.

Informare meteorologică de vreme severă, 9 ianuarie ora 22.00 - 11 ianuarie ora 9

În intervalul menționat, vor fi perioade cu precipitații, predominant ninsori, în toate regiunile și se va depune strat nou de zăpadă local mai consistent, în special în Moldova.
În Dobrogea, sudul și estul Munteniei, precum și în sud-estul Moldovei vor fi precipitații mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp.

Mai ales în noaptea de joi spre vineri (10/11 ianuarie) și pe parcursul zilei de vineri (11 ianuarie), vor fi intensificări temporare ale vântului în jumătatea de est a teritoriului și la munte, cu viteze mai mari, rafale în medie de 55...65 km/h, pe crestele montane și în Moldova, unde ninsoarea va fi viscolită.

Informare meteorologică vreme rea de la ANM. Meteorologii vor actualiza prognoza meteo în funcție de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Ganache de ciocolată. Rețeta celei mai simple creme pentru torturi și prăjituri
Dacă te-ai hotărât să le prepari celor dragi un desert și nu știi cu ce cremă să îl combini, îți recomandăm rețeta de cremă ganache de ciocolată. Este rețeta celei mai simple creme pentru torturi și prăjituri. Nu ai nevoie decât de două ingrediente principale plus aromele preferate.
Catine.ro
Ultimele știri