Antena Căutare

Informare meteo de vreme rea în Romania! ANM anunță ninsori și viscol până vineri

ANM Informare meteorologică de vreme rea. Meteorologii au emis o informare meteo de vreme rea, valabilă din această noapte și până vineri. Fenomenele vizate sunt ninsori și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte, polei. 

Informare meteo de vreme rea în Romania! ANM anunță ninsori și viscol până vineri
informare meteorologica de vreme rea

ANM Informare meteorologică de vreme rea în România. Meteorologii au emis o informare meteo de vreme rea, valabilă din această noapte și până vineri. Fenomenele vizate sunt ninsori și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte, polei.

Informare meteorologică de vreme severă, 9 ianuarie ora 22.00 - 11 ianuarie ora 9

În intervalul menționat, vor fi perioade cu precipitații, predominant ninsori, în toate regiunile și se va depune strat nou de zăpadă local mai consistent, în special în Moldova.
În Dobrogea, sudul și estul Munteniei, precum și în sud-estul Moldovei vor fi precipitații mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp.

Mai ales în noaptea de joi spre vineri (10/11 ianuarie) și pe parcursul zilei de vineri (11 ianuarie), vor fi intensificări temporare ale vântului în jumătatea de est a teritoriului și la munte, cu viteze mai mari, rafale în medie de 55...65 km/h, pe crestele montane și în Moldova, unde ninsoarea va fi viscolită.

Informare meteorologică vreme rea de la ANM. Meteorologii vor actualiza prognoza meteo în funcție de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Iarna face ravagii în Europa! Meteorologii au emis cod roșu de ninsori. Peste 8 oameni au murit și mai mulți sunt dați d... Vine URGIA! Vremea se schimbă radical în perioada următoare! Ce anunță meteorologii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x