Antena Căutare

Meteo 10 noiembrie. Cum va fi vremea sâmbătă în România

Vremea din 10 noiembrie se anunță deosebit de caldă în România. Prognoza meteo anunță temperaturi neobișnuit de mari în acest weekend.

Meteo 10 noiembrie. Cum va fi vremea sâmbătă în România
meteo 10 noiembrie

Vremea din 10 noiembrie se anunță deosebit de caldă în România. Prognoza meteo anunță temperaturi neobișnuit de mari în acest weekend.

Vremea în weekend va continua să fie deosebit de calde pentru prima decadă a lunii noiembrie, în special ziua de luni, când se vor mai atinge 25 de grade Celsius în centrul și nordul teritoriului. Asta în contextul în care în ultimele zile majoritatea stațiilor meteo din Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și-au stabilit noi recorduri de temperatură maximă pe luna noiembrie, unele stații doborându-și vechiul record cu nu mai puțin de 3 până la 5 grade! Începând de marți valul de aer tropical va migra spre nordul Europei, însă temperaturile vor rămâne ridicate pentru începutul lui noiembrie, îndeosebi în interiorul arcului carpatic. Potrivt Vremea.ro, precipitațiile vor lipsi aproape cu desăvârșire în țara noastră, doar în sud-est fiind așteptate izolat unele burnițe slabe, asociate unui câmp noros venit de pe Marea Neagră.

Meteo 10 noiembrie la București

Cerul va fi însorit la București, vremea ido anunță temperaturi maxime de 15°C sâmbătă. Vântul va sufla slab, cu 5 km/h dinspre NE și nu sunt șanse să plouă. Temperaturile minime ating 3°C, iar noaptea vor apărea norii. Vremea de sâmbătă la București, 10 noiembrie, se anunță deosebit de frumoasă pentru această decadă a lunii noiembrie.

Meteo 10 noiembrie la munte

Vremea frumoasă continuă să fie și la munte unde cerul însorit va încălzi atmosfera cu 13°C pe timpul zilei. Pe timpul nopții se înregistrează însă o scădere a temperaturilor, până la 0 grade Celsius. Vântul suflă cu 1 km/h dinspre SV și nu sunt anunțate ploi. Vremea se schimbă radical de săptămâna viitoare, apar ploi, fenomene de ceață și temperaturi în scădere.

Vremea 10 noiembrie. Prognoza meteo anunță soare și temperaturi ridicate... Vremea în București 10 noiembrie. Prognoza meteo vreme neobișnuit de caldă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x