Meteo 13 decembrie 2019. Vremea se încălzește dar nu scăpăm de precipitații

Meteorologii anunță o ușoară încălzire a vremii, însă nu scăpăm de precipitații. Află cum va fi vremea în București. Meteo 13 decembrie 2019.

Vremea 13 decembrie 2019 - Meteo București

https://pixabay.com/

Vineri, 13 decembrie, cerul va fi noros pe tot teritoriul României. Potrivit stirimeteo.com, local și temporar va ploua. Mai mult, în zona de munte vor fi precipitații mixte și, izolat, condiții de polei.

Meteo 13 decembrie 2019. În Carpații Meridionali, la altitudini mari, va ninge, iar vântul va mai avea intensificări, viscolind zăpada. Intensificări trecătoare ale vântului se vor semnala local și în regiunile vestice, nordice și centrale. Temperaturile maxime sunt într-o ușoară creștere, mai exact între 3 și 13 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 9 grade. Izolat va fi ceață.

Citește și: Vremea de Crăciun și Revelion 2019. Prognoza ANM până pe 6 ianuarie 2020

Vremea în București 13 decembrie 2019

În Capitală vântul va sufla slab până la moderat, iar cerul va avea înnorări trecătoare. Temperatura maximă, ușor mai ridicată decât în intervalul precedent, se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

Temperaturi în România pe 13 decembrie 2019

Iași: 6 grade Celsius

Galați: 9 grede Celsius

Constanța: 11 grade Celsius

București: 10 grade Celsius

Craiova: 10 grade Celsius

Brașov: 6 garde Celsius

Timișoara: 10 grade Celsius

Cluj-Napoca: 5 grade Celsius

Citește și: Alertă de ninsori şi viscol la munte până sâmbătă dimineaţă! Ce vreme ne așteaptă în restul țării

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Catine.ro
Ultimele știri