Antena Căutare

Meteo 14 martie 2019. Vreme ploioasă și capricioasă

Meteo 14 martie 2019. Vremea se anunță ploioasă pe tot parcursul zilei. Cele mai scăzute temperaturi vor fi înregistrate în zonele subcarpatice. Află cum va fi vremea la munte și în București.

Meteo 14 martie 2019. Vremea se anunță ploioasă pe tot parcursul zilei. Cele mai scăzute temperaturi vor fi înregistrate în zonele subcarpatice. Află cum va fi vremea la munte și în București.

Joi vremea va fi în general închisă în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și Oltenia, unde local va plouă slab. Vântul va suflă moderat în Moldova, Bărăgan și Dobrogea și mai mult slab în rest. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 5-10 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 9-14 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în zonele subcarpatice.(Vremea.ro)

Meteo 14 martie. Vremea la munte

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste, iar la cote mult mai reduse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 12 grade, iar cele minime între -3 și 4 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei.

Prognoza meteo 14 martie 2019. Vremea în București

Vremea în Capitală va fi închisă cu cerul înnorat pe timpul zilei, iar noaptea sunt așteptate precipitații trecătoare. Valorile termice se vor situa în continuare în jurul celor normale datei. Temperaturile maxime diurne se vor situa în jurul valorii de 10 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 2-3 grade Celsius.

Prognoza meteo pe 2 săptămâni. Temperaturi de 24 de grade în București... Meteo 15 martie 2019. Vremea se anunță ploioasă și capricioasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x