Antena Căutare

Meteo 16 noiembrie. Ninsori și temperaturi scăzute. Cum va fi vremea vineri

Meteo 16 noiembrie. Prognoza meteo pentru vineri, 16 noiembrie, aduce vesti proastre pentru tara noastra. Temperaturile scad considerabil, iar precipitațiile sub forma de ploie, lapovita sau ninsoare, pun stapanire pe Romania.

Meteo 16 noiembrie. Prognoza meteo pentru vineri, 16 noiembrie, aduce vești proastre pentru țara noastră. Temperaturile scad considerabil, iar precipitațiile sub formă de ploie, lapoviță sau ninsoare, pun stăpânire pe întreg teritoriul României.

Potrivit Vremea.ro, vineri vor mai cădea unele ploi slabe izolate doar în nordul Moldovei, în sudul Banatului și al Olteniei și pe litoral. Vântul va sufla tare în est și în sud-est (cu rafale de până la 60-70 de km/h pe litoral) și slab, cel mult slab până la moderat în restul țării. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 3 și 8 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 8-13 grade în Banat, Crișana, Oltenia și Muntenia și 5-10 grade în Dobrogea și în Moldova.

Viscol și ninsori abundente! Prognoza meteo weekend 17-18 noiembrie

Meteo la munte 16 noiembrie

Meteorologii ANM prognozează temperaturi negative și precipitații slabe în timpul nopții. La altitudini mari, vor fi condiții de lapoviță și ninsoare, dar și de vânt care va sufla cu peste 35 km/h.

Temperaturile se vor încadra între -3 și 0 grade celsius pe timpul zilei. Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în Păltiniș și Azușa, mai exact -3 și respectiv -2 garde celsius. Pe timpul nopții cerul va fi complet acoperit de nori, iar temperaturile vor ajunge și până la -7 garde celsius.

Meteo București 16 noiembrie

Vineri, în București, temperaturile se vor încadra între 6 și 0 grade celsius. Potrivit vremea.ido, șansele de precipitații sunt de 55% pe timpul zilei, iarvântul va sufla în rafale de 37 km/h. Cantitățile de precipitații acumulate vor fi sub 1L/m². Pe timpul nopții temperaturile minime înregistrate nu vor scădea sub 0 garde celsius. Cerul va fi complet acoperit de nori, iar șansele de precipitații vor fi de 40%.

Vremea în București 16 noiembrie. Ploi, ninsori și tempetaruri scăzute în Capitală... Veștile rele nu se mai opresc! După frig apar alte probleme meteorologice. De săptămâna viitoare ne pregătim pentru ce e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x