Căutare Live

Meteo 18 ianuarie. Vremea va fi mai caldă decât ar fi normal

Meteo 18 ianuarie. Vremea se schimbă radical! Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi mai ridicate decât ar fi normal. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei.

Meteo 18 ianuarie. Vremea se schimbă radical! Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi mai ridicate decât ar fi normal. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei.

Meteo 18 ianuarie

Vremea va fi mai caldă decât ar fi normal în a doua jumătate a lunii ianuarie în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în dealurile subcarpatice din sud și est. Cerul va prezenta înnorări temporare în regiunile vestice, nordice și centrale unde, mai ales în a doua parte a zilei și noaptea, pe arii relativ extinse vor fi precipitații în general slabe cantitativ. Acestea vor predominant sub formă de ninsoare, în Maramureș, Transilvania și Moldova, mai ales ploi și lapoviță în Banat, Crișana și nord-vestul Olteniei, iar la munte va ninge. În restul teritoriului, cerul va fi parțial noros, dimineața și noaptea în zonele joase local va fi ceață asociată și cu burniță care izolat va persista pe parcursul zilei. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 9 grade, mai scăzute în zonele cu ceață persistentă, dar și ușor mai ridicate la deal; minimele termice vor fi cuprinse între -6 și 2 grade.

Vremea în București, 18 ianuarie

În Bucuresti, cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și în cursul nopții. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4…6 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad, valori peste mediile multianuale ale perioadei. Mai ales dimineața se va semnala ceață.

Prognoza meteo 18-24 ianuarie. Temperaturile estimate pentru această perioadă

Vremea la munte

Valorile termice se vor menţine mai ridicate decât în mod normal la această dată.Cerul va fi temporar noros şi vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare, ziua în Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali, iar noaptea şi în restul zonei montane. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe creste, unde trecător va spulbera zăpada şi va viscoli ninsoarea.

Sursa: stirimeteo.com

Prognoza meteo 18-24 ianuarie. Temperaturile estimate pentru această perioadă... Vremea în București 18 ianuarie. Temperaturi de până la 6 grade în Capitală...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri