Căutare Live

Vremea în București 18 ianuarie. Temperaturi de până la 6 grade în Capitală

Vremea in Bucuresti 18 ianuarie. Prognoza meteo anunta temperaturi cuprinse intre 2 si 9 grade celsius pe timpul zilei. Afla prognoza meteo completa pentru ziua de vineri, 18 ianuarie 2019.

Vremea în București 18 ianuarie. Prognoza meteo anunță temperaturi cuprinse între 2 și 9 grade celsius pe timpul zilei. Află prognoza meteo completă pentru ziua de vineri, 18 ianuarie 2019.

Prognoza meteo 18 ianuarie

Vremea va fi mai caldă decât ar fi normal în a doua jumătate a lunii ianuarie în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în dealurile subcarpatice din sud și est. Cerul va prezenta înnorări temporare în regiunile vestice, nordice și centrale unde, mai ales în a doua parte a zilei și noaptea, pe arii relativ extinse vor fi precipitații în general slabe cantitativ. Acestea vor predominant sub formă de ninsoare, în Maramureș, Transilvania și Moldova, mai ales ploi și lapoviță în Banat, Crișana și nord-vestul Olteniei, iar la munte va ninge. În restul teritoriului, cerul va fi parțial noros, dimineața și noaptea în zonele joase local va fi ceață asociată și cu burniță care izolat va persista pe parcursul zilei. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 9 grade, mai scăzute în zonele cu ceață persistentă, dar și ușor mai ridicate la deal; minimele termice vor fi cuprinse între -6 și 2 grade.

2018 în topul celor mai călduroși ani. „Una dintre cele mai mari amenințări ale omenirii”​

Vremea în București, 18 ianuarie

În Bucuresti, cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și în cursul nopții. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4…6 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad, valori peste mediile multianuale ale perioadei. Mai ales dimineața se va semnala ceață.

Prognoza meteo iarna 2019. Director ANM, vremea până în februarie. Temperaturi minime record

Sursa: stirimeteo.com

Meteo 18 ianuarie. Vremea va fi mai caldă decât ar fi normal... Alertă meteo! Este Cod galben în țară! Zonele afectate, în următoarele ore...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri