Meteo 23 august 2018. Cum va fi vremea joi în România

Meteo 23 august. Vremea de joi se anunță extrem de călduroasă, iar disconfortul termic crește simțitor. Prognza meteo anunță temperaturi mari, dar și ploi la munte.

meteo 23 august

Meteo 23 august. Vremea de joi se anunță extrem de călduroasă, iar disconfortul termic crește simțitor. Prognza meteo anunță temperaturi mari, dar și ploi la munte.

Meteo 22-26 august 2018. Cum va fi vremea până duminică

Joi vremea va continuă să fie călduroasă, iar în regiunile extracarpatice și cerul se va menține mai mult senin. În regiunile intracarpatice în schimb, după orele prânzului își vor face apariția în mod local unele averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină, însă cantitățile de apa estimate de către Vremea.ro a se acumula nu vor fi semnificative.

Vântul va suflă moderat în Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Maximele termice vor semăna „in oglinda” cu cele din ziua precedentă și vor urcă la prânz până spre 27-32 de grade în Transilvania, Maramureș și Crișana, 29-34 de grade în Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în Luncă Dunării) și 25-30 de grade în Moldova.

Meteo 23 august București

Pentru locuitorii Capitalei se anunță o vreme toridă. Ziua de 23 august va aduce temperaturi extrem de ridicate în termometre, însă o astfel de vreme vom avea până la sfârșitul săptămânii la București. Valorile maxime și minime se vor încadra între 32°C și 17°C, și nu sunt așteptate ploi. Vântul va sufla slab pe direcția ENE între 10 şi 15 km/h, cerul se menține parțial înnorat pe perioada nopții. Temperaturile maxime ale săptămânii în București vor fi de 34°C. Acestea se vor înregistra duminică.

Meteo 23 august la munte

Potrivit vremea ido La munte vor fi ploi și chiar cantități însemnate de apă. Nu vom scăpa nici de descărcările electrice. Temperaturle sunt ușor în scădere față de ziua precedentă, înregistrându-se maxime și minime de 26°C, respectiv 15°C. Vântul va fi variabil, iar ploile vor continua și pe timpul nopții. Cantitățile de apă care se vor strânge pe timpul zilei ating 5 l/m², iar pe timpul nopții - 1 l/m². Ploile nu se opresc nici vineri. De altfel meteorologii ANM au emis cod galben de ploi pentru Brașov, cod care s-ar putea prelungi și în zilele următoare.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri