Meteo 23 decembrie 2019. Vremea va fi în general închisă, se va răci și nu scăpăm de precipitații

Săptămâna începe cu vreme încisă, ploi, ninsori și intensificări ale vântului. În București vremea va fi în general închisă. Meteo 23 decembrie 2019.

Vremea 23 decembrie în București și restul țării

https://pixabay.com/

Vremea va fi în general închisă, se va răci și nu scăpăm de precipitații în majoritatea regiunilor. Precipitațiile vor fi sub formă de ploiae, cu excepția zonelor montane unde va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. În a doua parte a intervalului, cu o probabilitate mai mare în zonele mai joase de relief în special din centru și nord-vest, pe arii restrânse ploile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare, potrivit stirimeteo.ro.

Vântul va avea unele intensificări locale și temporare, în zona înaltă a Carpaților Meridionali va sufla tare, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 14 grade, iar cele minime între -1 și 7 grade.

Citește și: Vremea 22 - 24 decembrie 2019. ANM, avertizare meteo: ploi, ninsori și intensificări ale vântului

Vremea în București 22, 23 și 24 decembrie 2019

Potrivit ANM, valorile de temperatură se vor menține mai ridicate decât cele normale pentru ultima decadă a lunii decembrie, cu precădere la începutul intervalului. Astfe, minima nopții de duminică spre luni va fi de 9 - 10 grade, iar maxima de luni va urca la 13 - 14 grade. Marți dimineața se va înregistra o minimă termică de 3 - 4 grade, iar în orele amiezii temperatura maximă va fi de 10 - 11 grade. În noaptea de duminică spre luni și la începutul zilei de luni cerul va fi noros, temporar va ploua și se vor cumula 4 - 8 l/mp. Ulterior, probabilitatea de ploaie va fi redusă și vor fi și intervale cu cer variabil. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu ușoare intensificări cu viteze de 30 - 40 km/h.

Citește și: România, lovită de un ciclon mediteranean gigantic. Vremea se răcește drastic și sunt așteptate ninsori

Ultimele știri