Antena Căutare

Meteo 23 noiembrie. Cum va fi vremea vineri în România

Meteo 23 noiembrie. Prognoza meteo aduce o vreme cu temperaturi mai ridicate pe timpul zilei, dar scăzute pe timpul nopții.

Meteo 23 noiembrie. Cum va fi vremea vineri în România
vremea 23 noiembrie

Meteo 23 noiembrie. Prognoza meteo aduce o vreme cu temperaturi mai ridicate pe timpul zilei, dar scăzute pe timpul nopții.

Vremea în România înregistrează o creștere a valorilor termice, după episoadele de răcire extremă. Vremea continuă să se îmbunătățească ziua, deși aspectul atmosferei rămâne mohorât. Nu vom scăpa de ceață dimineața și seara. Nopțile se mențin în continuare destul de reci, poate chiar mai reci decât precedentele. Meteorologii anunță că vremea cu temperaturi pozitive nu va dura mult, de luni, 26 noiembrie iarna își intră definitiv în drepturi.

Meteo 23 noiembrie. Prognoza meteo în București

Vineri cerul se anunță parțial noros, dar temperaturile mai cresc pe timpul zilei cu două grade Celsius. Vântul mai scade din intensitate, atingând 4 km/h dinspre E pe timpul zilei și cu 5 km/h dinspre NE. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 3°C și -3°C. Ceața persistă, dar nu sunt amunțate ploi. Vremea continuă să se încălzească la București și în weekendul 24-25 noiembrie.

Meteorologii anunță un val de căldură în acest weekend. Maximele și minimele termice de la București, sâmbătă 24 noiembrie se vor încadra între: 6 și -1 grade Celsius, cer parțial acoperit de nori și ceață pe timpul nopții. Duminică, la București este însorit, cu temperaturi ce se încadrează între 10 și 3 grade Celsius.

Meteo 23 noiembrie. Prognoza meteo la munte

La munte cerul este acoperit de nori, sunt șanse de precipitații însă ploile vor fi locale. Vântul scade în intensitate, iar temperaturile maxime și minime se vor încadra între 3°C și -3°C. Vântul suflă cu 2 km/h dinspre S pe timpul nopții. Vremea la munte este într-un proces de încălzire ușoară. Temperaturile maxime și minime sâmbătă se vor încadra între 6 și 0 grade Celsius, iar duminică între 9 și 1 grade.

ANM Cod galben de vânt, ceață și ninsori. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore... Vremea 23 noiembrie. Prognoza meteo cu temperaturi ridicate ziua, ger noaptea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x