Antena Căutare

Vremea în weekend 24-25 noiembrie. După ger extrem, vine căldura brusc!

Vremea în weekend 24-25 noiembrie. Vremea în România o ia razna! După ger extrem, prognoza meteo anunță că se încălzește brusc. Vremea este la extreme, iar în weekendul 24-25 grade Celsius anunță temperaturi maxime de peste 10 grade Celsius. 

Vremea în weekend 24-25 noiembrie. După ger extrem, vine căldura brusc!
vremea weekend 24-25 noiembrie

Vremea în weekend 24-25 noiembrie. Vremea în România o ia razna! După ger extrem, prognoza meteo anunță că se încălzește brusc. Vremea este la extreme, iar în weekendul 24-25 grade Celsius anunță temperaturi maxime de peste 10 grade Celsius.

Meteorologii anunță un val de căldură în acest weekend. Maximele și minimele termice de la București, sâmbătă 24 noiembrie se vor încadra între: 6 și -1 grade Celsius, cer parțial acoperit de nori și ceață pe timpul nopții. Duminică, la București este însorit, cu temperaturi ce se încadrează între 10 și 3 grade Celsius.

Și vremea la munte se va încălzi în acest weekend. Temperaturile maxime și minime sâmbătă se vor încadra între 6 și 0 grade Celsius, iar duminică între 9 și 1 grade.

Vremea în weekend 24-25 noiembrie. Vremea sâmbată România

Deşi valorile termice vor fi în creştere uşoarã în cea mai mare parte a ţãrii, vremea se va menţine rece în regiunile extracarpatice, chiar deosebit de rece în nord-est. Cerul va fi variabil, cu înnorãri îndeosebi pe parcursul nopţii în jumãtatea nordicã a teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi precipitaţii predominant sub formã de ploaie şi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 şi 10 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -10 grade. În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţã.

Prognoza meteo weekend 24-25 noiembrie. Vremea duminică

În majoritatea zonelor, valorile termice vor fi în creştere şi se vor apropia de mediile multianuale ale perioadei. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai mare în a doua parte a intervalului.

Meteorologii au emis prognoza meteo pe regiuni, din care reiese o ușoară încălzire a vremii în intervalul 24-27 noiembrie, urmând ca apoi, vremea să se răcească din nou.

Cod galben de ceată puternică în mai multe județe! Cum va fi vremea în următoarele ore... Alertă meteo de vreme severă în 14 județe extinsă! Fenomene periculoase în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x