Antena Căutare

Meteo 24 octombrie 2018. Vremea în România miercuri

Meteo 24 octombrie 2018. Prognoza meteoanunta ploi, temperaturi scazute, iar la munte(la altitudini mari) vor fi ninsori si lapovita. Pentru Bucuresti meteorologii anunta vant puternic si cer innorat.

Meteo 24 octombrie 2018. Prognoza meteoanunță ploi, temperaturi scăzute, iar la munte(la altitudini mari) vor fi ninsori și lapoviță. Pentru București meteorologii anunță vânt puternic și cer înnorat.

Meteo 24 octombrie 2018. Potrivit vremea.ido, temperaturile sunt în scădere, iar ploile apar pe arii tot mai extinse.

Vântul va suflă tare în jumătatea estică a teritoriului (cu rafale de până la 60-70 de km/h) și moderat în cea vestică. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 8 și 13 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 11-16 grade în Banat și Crișana, 15-20 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 12-17 grade în Moldova

Meteo 24 octombrie. Prognoza meteo la București

Pentru miercuri, 24 octombrie, meteorologi anunță vânt puternic în București și cer parțial înnorat. Temperatura maximă a zilei nu va depăși 18 grade celsius. Șansele de precipitații anunțate pentru mâine sunt de 20%. Pe timpul nopții, temperatura minimă va fi de 3 grade celsius.

Meteo 24 octombrie. Prognoza meteo la munte

La munte, la altitudini mai mari de 1300 de metri, se vor semnala lapovițe și ninsori. Pe timpul zilei, meteorologii anunță că temperatura maximă va fi de 7 grade celsiul, iar vântul va avea intensificări de până la 13 de km/oră. Pe timpul nopții temperaturile vor fi sub pragul minim de îngheț, - 3 grade celsius.

Vremea în București 24 octombrie 2018. Temperaturi scăzute ziua și noaptea... ALERTĂ METEO! Șase județe, sub COD PORTOCALIU! Intervalul orar în care vremea o va lua RAZNA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x