Antena Căutare

Vremea 24 octombrie. Vin ploile pe arii exinse și scad temperaturile semnificativ

Vremea 24 octombrie 2018. Meteorologii anunta pentru miercuri ploi pe arii extinse in Transilvania, Maramures, Banat, Crisana si in nordul Moldovei. Cele mai scazute temperaturi(8-13 grade celsius) se vor inregistra in depresiunile Transilvaniei. Prognoza meteo 24 octombrie 2018.

Vremea 24 octombrie 2018. Meteorologii anunță pentru miercuri ploi pe arii extinse în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și în nordul Moldovei. Cele mai scăzute temperaturi(8-13 grade celsius) se vor înregistra în depresiunile Transilvaniei. Prognoza meteo 24 octombrie 2018.

Potrivit vremea.ro, miercuri se va produce o răcire semnificativă mai ales în centrul și în nordul țării, pe măsură ce dinspre nord-vestul Europei va avansa un front atmosferic de origine scandinavă. În același timp va plouă pe arii relativ extinse în Transilvania, Maramureș, Banat, Crișana și în nordul Moldovei, iar la munte la altitudini mai mari de 1300 de metri se vor semnala și lapovițe și ninsori. Tot la munte cantitățile de apă vor fi mai importante și vor ajunge local până la 20-30 de mm, mai ales în vestul Carpaților Occidentali și în zona munților vulcanici din nordul Carpaților Orientali. Datorită faptului că răcirea din altitudine va fi puternică, în noaptea de miercuri spre joi unele precipitații mixte își vor putea face apariția inclusiv în zonele de deal din centrul țării (la altitudini mai mari de 600-800 de metri). În sud și în sud-est ploile vor fi slabe și se vor semnala doar în mod local. Vântul va suflă tare în jumătatea estică a teritoriului (cu rafale de până la 60-70 de km/h) și moderat în cea vestică. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 8 și 13 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 11-16 grade în Banat și Crișana, 15-20 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 12-17 grade în Moldova.

Vremea în București 24 octombrie 2018

Pentru miercuri, 24 octombrie, meteorologi anunță vânt puternic în București și cer parțial înnorat. Temperatura maximă a zilei nu va depăși 18 grade celsius. Șansele de precipitații anunțate pentru mâine sunt de 20%. Pe timpul nopții, temperatura minimă va fi de 3 grade celsius.

Vremea la munte 24 octombrie 2018

La munte, la altitudini mai mari de 1300 de metri, se vor semnala lapovițe și ninsori. Pe timpul zilei, meteorologii anunță că temperatura maximă va fi de 7 grade celsiul, iar vântul va avea intensificări de până la 13 de km/oră. Pe timpul nopții temperaturile vor fi sub pragul minim de îngheț, - 3 grade celsius.

Vremea o ia RAZNA în următoarele ore! Ce anunță meteorologii și la ce să ne așteptăm... Vremea în București 24 octombrie 2018. Temperaturi scăzute ziua și noaptea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x