Meteo 26 septembrie. Primul ger din această toamnă

Meteo 26 septembrie aduce vreme cu ger, prima din acaesta toamna. cate grade vor fi.

meteo 26 septembrie

Meteo din 26 septembrie aduce vreme temperaturi de iarnă adevărată în anumite regiuni din România. Prognoza meteo anunță prima zi de ger din aceasta toamna, prima brumă, iar temperaturile sunt mult mai scăzute față de normalul perioadei.

Citește și vremea pe două săptămâni

Citește și vremea pe regiuni, pentru săptămâna în curs

Citește și vremea în București pe 3 zile

Meteo România 26 septembrie

Potrivit vremea.ro, miercuri vremea se va îmbunătăți că aspect, precipitațiile urmând să părăsească teritoriul țării, însă temperaturile se vor menține sub normalul climatologic al acestei perioade. Vântul va suflă tare în sud-est și slab până la moderat, cel mult moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 9 și 14 grade în Transilvania și Maramureș, 12-17 grade în Banat și Crișana, 15-20 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul Olteniei) și 11-16 grade în Moldova.

Dimineața zilei de miercuri va aduce primul îngheț al sezonului pe spații relativ extinse din Transilvania și Maramureș (îngheț ce va veni la pachet cu brumă), în depresiunile din estul Transilvaniei urmând să se semnaleze chiar și îngheț la sol, tot aici temperaturile minime putând coborî până spre -5 grade Celsius.

Meteo București 26 septembrie 2018

Potrivit vremea ido, București vremea se anunță destul de rece. Temperaturile la amiază nu vor depăși 17°C, iar vântul va sufla moderat. Nu sunt șanse de ploaie. Noaptea, vremea va fi ca de iarnă, temperaturile coborând până la minime de 3°C. Vestea cea bună de la meteorologi este că vremea se va încălzi la București în zilele următoare.

Meteo 26 septembrie la munte

La munte avem deja de-a face cu gerul, iar temperaturile se vor încadra între 12°C și 0°C. Există și zone în care ne vom confrunta cu prima noapte de îngheț și de brumă, respectiv în Transilvani și în Maramureș. Cerul se anunță în mare parte senin, vântul va sufla moderat. Temperaturile mai cresc la munte, însă scad la loc, devenind difucilă o medie a valorilor termice.

Meteo pe litoral, 26 septembrie

Vremea la mare va fi rece, temeparturile maxime și minime încadrându-se între 17°C și 9°C. Vântul suflă cu putere: 25 şi 40 km/h. Vor fi rafale ocazionale de vânt de peste 65 km/h. Tenperaturile mai cresc cu doar 2-3 grade în zilele următoare.

Meteo 26 septembrie.

Ultimele știri