Antena Căutare

Vremea 27 august 2019. Disconfort termic ridicat! Se depășește pragul critic! Unde sunt posibile ploi și ce condiții meteo vor fi la munte și la mare

Se anunță în continuare vreme instabilă, pe parcursul zilei de astăzi, cu precădere după-amiaza și seara. Sunt posibile furtuni de vară, însoțite de descărcări electrice și chiar căderi de grindină, în special în zonele montane și cele de deal, dar și prin vestul țării. Nu scăpăm nici de caniculă.

Se anunță în continuare vreme instabilă, pe parcursul zilei de astăzi, cu precădere după-amiaza și seara. Sunt posibile furtuni de vară, însoțite de descărcări electrice și chiar căderi de grindină, în special în zonele montane și cele de deal, dar și prin vestul țării. Nu scăpăm nici de caniculă.

Temperaturile se vor menține foarte ridicate, mai ales în sudul țării, unde maximele vor fi de 35 de grade Celsius. Indicele umzelii va depăși pragul critic de 80 de unități, în special în sud și în sud-est.

Vor fi 34 de grade Celsius la Iași și în Galați. La Brașov vor fi 30 de grade Celsius, în Graiova, 35 de grade Celsius, iar în Sibiu și la Cluj-Napoca, temperaturile vor fi de 32 de grade Celsius.

Va continua să fie cald și în București, cu temperatură maximă de 35 de grade, disconfortul termic fiind accentuat. La fel va fi și mâine, precum și poimâine.

La munte, maximele vor fi cuprinse între 18 și 25 de grade Celsius. Seara sunt posibile ploi însoșite de tunete și fulgere.

La mare, se menține vremea frumoasă. Astăzi, temperaturile vor ajunge la 28 – 29 de grade Celsius. Nu se anunță ploi deocamdată, iar apa mării va avea 24 - 25 de grade Celsius.

Vremea se schimbă radical! Ce anunță meteorologii pentru următoarele două săptămâni... Anunț de ultimă oră de la meteorologi! Canicula revine în toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x