Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Meteo 28 mai 2019. Două județe sub cod galben de veme severă

Meteo 28 mai 2019. Prognoza meteo pentru astazi anunta vreme in general instabila. ANM a emis o avertizare meteo de timp cod galben de vreme severa pentru urmatoarele ore. Afla cum va fi vremea in Bucuresti si ce zone sunt vizate de avertizarea meteo.

Meteo 28 mai 2019. Prognoza meteo pentru astăzi anunță vreme în general instabilă. ANM a emis o avertizare meteo de timp cod galben de vreme severă pentru următoarele ore. Află cum va fi vremea în București și ce zone sunt vizate de avertizarea meteo.

Vremea marți, 28 mai 2019, va fi în general instabilă în regiunile sud-vestice, vestice, nordice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte, unde vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă înregistrate vor fi pe arii restrânse mai însemnate și va cădea grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, vântul va sufla în general moderat, iar ploi de scurtă durată și descărcări electrice se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 21 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 17 grade.

Citește și: Vremea 27 - 29 mai. Care sunt zonele cele mai afectate de ploi

Meteo 28 mai 2019. În Bucuresti, vremea se va menține predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi în creștere. Vântul va sufla în general moderat pe parcursul zilei și slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Citește și: Vremea în București 27 - 29 mai 2019. ANM anunță vreme instabilă

Meteo 28 mai 2019. ANM, avertizare meteo

COD GALBEN valabil de la : 28-05-2019 ora 10:00 până la : 28-05-2019 ora 11:30

În zona : Județul Arad: Ineu, Sebiș, Târnova, Bocsig, Buteni, Almaș, Bârzava, Tauț, Conop, Vărădia de Mureș, Bârsa, Dieci, Chisindia, Dezna, Ususău, Bata, Șilindia, Șiștarovăț;
Județul Timiş: Belinț, Bethausen, Balinț, Ohaba Lungă, Ghizela, Bara, Secaș;

Se vor semnala : frecvente descărcări electrice, averse care pot cumula 20-25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului
Fenomene asociate : posibil grindină de mici dimensiuni
Observatii : sistemul convectiv se deplasează rapid pe direcția S-N

Citește și: Meteo România. Ce se întâmplă cu vremea în intervalul 27 mai - 24 iunie

Recomandari