Antena Căutare

Meteo 29 ianuarie 2020. Vremea se schimbă radical. Zonele în care sunt anunțate ploi și ninsori

Vremea o ia razna complet! Cu toate că ne bucurăm de temperaturi mult mai rificate decât normalul acestei perioade, ploile ne dau multe bătăi de cap. Mai mult, potrivit meteorologilor, la multe va ninge viscolit. Meteo 29 ianuarie 2020.

Meteo 29 ianuarie 2020. Vremea se schimbă radical. Zonele în care sunt anunțate ploi și ninsori
Prognoza meteo pentru miercuri, 29 ianuarie

Miercuri, potrivit vremea.ro, mai ales în prima parte a zilei va continuă să plouă local în majoritatea zonelor țării, pentru că după orele prânzului precipitațiile să se restrângă îndeosebi deasupra zonelor montane. La munte va ninge viscolit, însă la șes vor fi aproape exclusiv precipitații sub formă de ploaie, cu excepția zonelor deluroase din centrul țării la altitudini de peste 500-600 de metri și a celor depresionare din estul Trannsilvaniei, unde în cursul nopții vor fi și ninsori și se va depune un strat de zăpada de până la 5 centimetri. Vântul va suflă tare în cea mai mare parte a țării, iar la munte rafalele vor fi violențe și vor viscoli și spulberă zăpada depusă. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 0 și 5 grade Celsius în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), 5-10 grade în Banat și Crișana, 7-12 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 4-9 grade în Moldova.

Vremea în București 29 ianuarie 2020

Dimineața acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat și ploaie. În timpul zilei, norii se vor răsfira lăsând cerul senin. Acesta se va păstra senin și seara. Temperaturile vor fi într-o ușoară scădere, dar se vor menține peste normalul acestei perioade. Maximele termice ajung la 10 grade, iar minimele se vor situa în jurul valorii de 0 garde.

Meteo 29 ianuarie 2020. Temperaturi medii în România

Iași: 6 grade

Bacău: 10 grad

Galați: 10 grad

Constanța: 9 grade

București: 10 grade

Craiova: 11 garde

Timișoara: 7 grade

Sibiu 6 grad

Brașov: 3 grad

Cluj-Napoca: 7 grade

Satu Mare: 5 grade

Citește și:

Vremea februarie 2020. Prognoza meteo: temperaturi anormale pentru această perioadă

Vremea 29 ianuarie 2020. ANM: cod galben de ploi și vânt puternic în opt județe din România... Iarnă, doar la munte! Vreme de toamnă, cu temperaturi care pot urca până la 12 grade în mai multe zone...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x