Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Meteo 29 noiembrie 2019. Vremea se menține caldă, dar vin ploile

Meteo 29 noiembrie 2019. Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă a anaului. Potrivit meteorologilor, vin ploile în majoritatea regiunilor.

Vreme caldă și ploi pe arii extinse

ro.pinterest.com

Meteo România 29 noiembrie. Temperaturile se mențin peste normalul acetsei perioade, ceea ce însemană că vom avea parte de o vreme plăcută.

Prognoza meteo pentru vineri, 29 noiembrie, anunță ploi pe arii extinse în regiunile intercarpatice și pe arii restrânse în restul teritoriului. La multe sunt așteptate precipitații mixte, după lăsarea întunericului. Vântul va avea intensificări de 70 km/h în prima parte a zilei, în zonele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade, iar cele minime între 1 și 8 grade. Izolat va fi ceață.

Vremea în București se menține deosebit de caldă pe tot parcursul zilei. Cerul va fi variabil cu înnorări în primele ore ale zilei, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va avea unele intensificări de scurtă durată după-amiaza și seara. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 4-6 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

Citește și: Vortexul polar ajunge în România! Temperaturi de îngheț, ploi și ninsori. Ce se întâmplă cu vremea în zilele următoare

Meteo 29 noiembrie 2019 - Temperaturile medii în România

Satu Mare: 10 grade C

Suceava: 11 grade C

Iași: 10 grade C

Galați: 13 grade C

Constanța: 13 grade C

București: 12 grade C

Craiova: 14 grade C

Brașov: 10 grade C

Sibiu: 12 grade C

Dorbeta-Turnu Severin: 14 grade C

Timișoara: 13 grade C

Cluj-Napoca: 13 grade C

Oradea: 11 grade C

Citește și:

Prognoza meteo: cum va fi vremea de Sfântul Andrei și de 1 Decembrie 2019

Recomandari