Antena Căutare

Meteo 7 noiembrie Află cum va fi vremea mâine în toată țara

Meteo 7 noiembrie 2018. Meteorologii ne avertizeaza ca temperaturile vor fi mai scazute decat in ziua precedenta. Afla cat de frig va fi miercuri in Romania.

Meteo 7 noiembrie 2018. Meteorologii ne avertizează că temperaturile vor fi mai scăzute decât în ziua precedentă. Află cât de frig va fi miercuri în România.

Potrivit vremea.ro, Miercuri cerul va fi variabil spre mai mult senin în vest, centru și nord și variabil spre mai mult noros în sud și est. Vântul va sufla moderat în nordul Moldovei și sudul Banatului și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor țării. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 17 și 22 de grade Celsius în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 13-18 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cele mai ridicate valori prognozate de Vremea.ro a se înregistra miercuri fiind în zona Luncii Dunării.

Prognoza meteo la munte 7 octombrie

La munte, soarele încă își face simțită prezența, deși temperaturile sunt în scădere. Vântul suflă cu 2 km/h dinspre E, în rafale de 15 km/h pe timpul zilei. Norii își vor face apariția pe parcursul nopțiim iar temeparaturile vor scădea până la 0 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații, însă vântul se va intensifica.

Vremea se strică în următoarele zile. Află cum va fi vremea în România și cât scad temperaturile

Prognoza meteo 7 octombrie în București

Potrivit vremea ido, Vremea din 7 noiembrie se anunță mohorâtă la București, cu cer acoperit de nori și temperaturi în scădere. Vântul va sufla cu putere în rafale de 24 km/h, pe timpul zilei, cu 24 km/h și sunt șanse de precipitații. Temperaturile maxime și minime vor atinge 13°C la amiază și 5 grade Celsius pe timpul nopții. Vremea se va răci la București, în special noaptea.

Vremea 7 noiembrie. Progoza meteo anunță temperaturi scăzute. Cât de frig va fi... Vremea în București 7 noiembrie. Află cum va fi vremea în Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x