Antena Căutare

Meteo 8 februarie 2019. Ce temperaturi se vor înregistra vineri

Meteo 8 februarie 2019. Prognoza meteo anunta temperaturi in crestere, usor mai ridicate fata de joi, 7 februarie. Afla cum va fi vremea vineri in Bucuresti.

Meteo 8 februarie 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere, ușor mai ridicate față de joi, 7 februarie. Află cum va fi vremea vineri în București.

Vremea, vineri 8 februarie, se anunță deosebit de frumoasă, cu temperaturi diurne ușor mai ridicate față de ziua precedentă. Noaptea însă, valorile termice scad din ce în ce mai mult. Maximele vor varia între 0 și 8 grade, iar minimele între -10 și 0 grade.

Meteo București, 8 februarie 2019

Vremea va fi închisă spre final de săptămână. Vântul, pe timpul zilei, va sufla cu 3 km/h dinspre SV, iar nopatea cu 6 km/h dinspre SV. Maxima se va situa în jurul valorilor de 2 – 3 grade Celsius, iar minima va coborî până spre -2 grade. De sâmbătă, vremea se schimbă.

Prognoza meteo, vremea la munte 8 februarie

Vremea la munte se menține caldă pentru această perioadă. Media maximelor se va încadra între 0 și 3 grade, iar cea a minimelor este de -9/-4 grade. Cerul va fi variabil și vântul va slab până la moderat, iar izolat vor fi condiții de precipitații mixte slabe și pe arii restânse. Ceața și chiciura vor da mari bătăi de cap.

ANM, prognoza meteo 8 februarie. Cod Galben de vreme severă... Vremea în București. Prognoza meteo 8 februarie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x