Antena Căutare

Anunț de utlimă oră de la meteorologi. La ce valori vor ajunge temperaturile în următoarele zile. Cum va fi vremea în weekend

Meteorologii au făcut un anunţ de ultimă oră despre vremea din zilele următoare! Conform specialiștilor, vremea va trece printr-un proces de schimbare, înregistrându-se temperaturi în afara mediei pentru această perioadă a anului. 

Anunț de utlimă oră de la meteorologi. La ce valori vor ajunge temperaturile în următoarele zile. Cum va fi vremea în weekend Galerie
vremea

Meteorologii au făcut un anunţ de ultimă oră despre vremea din zilele următoare! Conform specialiștilor, vremea va trece printr-un proces de schimbare, înregistrându-se temperaturi în afara mediei pentru această perioadă a anului.

CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE ZILE - TEMPERATURI MAXIME

„Temperaturi maxime de 2-3 grade, în mare parte din țară, chiar mai ridicate de atât, în regiunile sud-estice. Mai frig va fi în estul Transilvaniei, acolo unde temperaturile se mențin ușor negative ziua, iar noaptea vor atinge pragul gerului, coborând până la valoarea de -10 grade, atât la noapte, cât și în următoarele două nopți”, a transmis reprezentantul ANM.

Precipitațiile vor fi puține, spre deloc. Astăzi, în partea de sud a teritoriului, vom avea precipitații cu caracter mixte, sub formă de ploaie, lapoviță, ninsoare, cât se poate de amestecate. În următoarele zile, precipitațiile vor lipsi.

CUM VA FI VREMEA ÎN WEEKEND - TEMPERATURI MAXIME

În acest weekend, vremea se va încălzi treptat. „Duminică, așteptăm temperaturi maxime de 10-12 grade în Banat, Crișana. În celelalte regiuni, se vor înregistra temperaturi de 8-9 grade, mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă, urmând ca luni, această amsă de aer cald să se extindă și în celelalte regiuni. Astefle, vom întâlni valori de 12-13 grade în mare parte din țară, mai puțin în estul Transilvaniei și în Moldova”, a adăugat meteorologul.

sursa: antenastars.ro

Alertă de maximă importanță! Sunt așteptate fenomene meteo extreme! Când o va lua razna vremea... Vremea 8 februarie 2019. Prognoza meteo anunță valori termice ridicate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x