Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Prognoza meteo. Vremea în weekend se schimbă radical! Temperaturi de 17 grade C

Prognoza meteo pentru weekendul 2-3 noiembrie 2019 aduce temperaturi în crestere, culminând cu ziua de duminică, când sunt așteptate 17 grade la București și la munte

prognoza meteo in weekend 2-3 noiembrie 2019

Prgnoza meteo. Vremea în weekend se schimbă radical și pare să scăpăm de frigul care a pus stăpânire pe România.

Dacă pentru ziua de joi, meteorologii au emis alertă meteo de ploi și vânt, iar la munte a nins, iată că începând de vineri, vremea se ameliorează în toată țara. Temperaturile vor fi în creştere uşoară faţă de ziua precedentă în cea mai mare parte a ţării.

În regiunile sudice şi sud-vestice vor mai fi înnorări şi pe arii relativ restrânse precipitaţii slabe, sub formă de ploaie, iar la munte, lapoviţă şi ninsoare. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 14 grade, iar cele minime între -2 şi 9 grade.

Vremea în București, pentru ziua de vineri, va avea temperaturi în creştere uşoară faţă de ziua precedentă. Cerul va fi mai mult noros şi vor mai fi condiţii ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 9...10 grade, iar cea minimă de 5...7 grade.

Prognoza meteo: vremea în weekend în București

Sâmbătă, temperaturile mai cresc ușor față de ziua de vineri, așadar vom avea minime și maxime ce se vor încadra între 4 și 9 grade C. Ceul va fi parțial noros și sunt șanse mici de ploaie.

Duminică, temperaturile vor atinge 17 grade C, iar cele minime cu 6°C. Nu scăpăm însă de nori și de probabilitatea apariției ploilor.

Prognoza meteo: vremea în weekend la munte

Temperaturile cresc ușor și la munte, ajungând la valori peste media la care ne așteptăm. Sâmbătă, temperaturile se vor încadra între 8 și 5 grade C, iar vântul va sufla cu putere în rafale de 35 km/h. Cerul va fi complet acoperit de nori.

Duminică în schimb, vremea se schimbă radical: temperaturile maxime se vor încadra între 17°C și 8 grade C. Vântul va sufla în rafale de 31 km/h. De luni, temperaturile mai scad și sunt anunțate ploi.

Citește și:

Vremea 31 octombrie 2019. Prognoza meteo anunță ninsori de 10 centimetri și temperaturi de -8 grade

Recomandari