Antena Căutare

Prognoza meteo. ANM anunță de când se încălzește vremea în România

Vremea prezintă o răcire semnificativă în următoaree zile. Valorile termice vor scădea cu 10-12 grade, în comparație cu zilele precedente. ANM, anunță când se încălzește.

Prognoza meteo. ANM anunță de când se încălzește vremea în România
Vremea se încălzește în noiembrie

ANM anunță o încălzire a vremii începând de săptămâna viitoare. Iată cum va fi vremea pe regiuni în perioadă 4-10 noiembrie.

Vremea în Banat

Este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic cu valori peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie, în special în perioada 4-8 noiembrie, când sunt prognozate maxime de 16...19 grade, mediat regional. Aceeasi evoluție o vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în perioadele 6-8 noiembrie.

Vremea Crișana

Este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic cu valori peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie, în special în perioada 4-8 noiembrie, când sunt prognozate maxime de 15...19 grade, mediat regional. O evoluție similară vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în perioadel 6-8 noiembrie.

Meteo Transilvania

este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic cu valori peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie, maximele urmând a se încadra într-un ecart mediu de 12...16 grade. O evoluție similară vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului, cu o scădere bruscă și semnificativă, astfel că la sfârșitul lunii octombrie și începutul lui noiembrie minimele se vor situa în medie între -2 și 2 grade, urmând ca în cea de-a doua săptămână de prognoză să crească la valori de 2...5 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în intervalul 6-8 noiembrie.

Prognoza meteo pentru Maramureș

Este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic cu valori peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie, în special în perioada 4-8 noiembrie, când sunt prognozate maxime de 14...17 grade, mediat regional. Aceeasi evoluție o vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului.

Vremea în Moldova

După 2 noiembrie este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic diurn de 10...13 grade, mediat regional. O evoluție similară vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în intervalul 6-8 noiembrie.

Prognoza meteo Dobrogea

este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic cu valori peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie, în special în perioada 4-8 noiembrie, când sunt prognozate maxime de 14...18 grade, mediat regional. O evoluție similară vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului.

Meteo Muntenia

Este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic cu valori peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie, în special în perioada 4-8 noiembrie, când sunt prognozate maxime de 14...16 grade, mediat regional. O evoluție similară vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului.

Vremea în Oltenia

este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic cu valori apropiate și chiar peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie, în special în perioada 4-8 noiembrie, când sunt prognozate maxime de 15...17 grade, mediat regional. O evoluție similară vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată intervalul 6-7 noiembrie.

Vremea la munte

este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic cu valori peste cele obișnuite în prima decadă a lunii noiembrie, fiind prognozate maxime în medie de 5...10 grade. O evoluție similară vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului, cu o scădere bruscă și semnificativă.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în intervalul 4-8 noiembrie, atunci când -mai ales la altitudini de peste 1400 m- vor predomina ninsorile.

Citește și:

Vremea pe patru săptămâni: Prognoza meteo noiembrie 2019: vremea se schimbă radical

Prognoză meteo specială pentru București. ANM anuntă o maximă de 5 grade Celsius în Capitală

Alertă meteo ANM frig, ninsoare și viscol: Când cresc temperaturile... ATENȚIE, vin ploile de toamnă! Ce regiuni vor fi afectate considerabil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x