Meteo România. Vremea 16 noiembrie 2019: încălzire spectaculoasă în unele regiuni

Meteorologii vin cu vești neașteptate. Vremea se încălzește, temperaturile maxime ajungâ până la 22 de grade C. Află cum va fi vremea în București.

Vremea se încălzește. Meteo 16 noiembrie 2019

Cerul va fi variabil pe tot parcusrul zilei, dimineața și nopatea poate să apară o nebulozitoate joasă stratiformă sau ceață. Potrivit meteorologilor, în regiunile extracarpatice, pe văi și în depresiuni și pe spații mici în restul teritoriului, se poate forma burnița.

Sâmbătă, 16 noiembrie, România se va confrunta cu vânt puternic în Banat, la altitudini mari în Carpații Meridionali și trecător, la cote mai reduse, în restul teritoriului. Vremea va fi una caldă în cele mai multe regiuni, temperaturile maxime fiind cuprinse între 13 și 22 de grade C. Valorile termice minime pot ajunge până la 3-13 grade C.

Meteo 16 noiembrie 2019. Vremea în București se încălzește, temperaturile maxime ajungând până la 19 grade C. Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă stratiformă sau ceață, dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Valorile termice minime vor fi cuprinse între 9-10 grade C.

Vremea în România - meteo 16 noiembrie 2019

Satu Mare: 18 grade C

Suceava: 12 grade C

Iași: 12 grade C

Galați: 15 grade C

Constanța: 18 grade C

București: 19 grade C

Craiova: 15 grade C

Brașov: 17 grade C

Sibiu: 16 grade C

Dorbeta-Turnu Severin: 17 grade C

Timișoara: 17 grade C

Cluj-Napoca: 16 grade C

Oradea: 18 grade C

Citește și:

Vine o iarnă de coşmar! Meteorologii anunță ger cumplit în ianuarie și februarie 2020

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri