Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Vin ninsori puternice la noapte! ANM prognoza specială Bucuresti actualizată. Cât crește stratul de zăpadă

ANM prognoza specială București actualizată. Sunt anunțate ninsori în cantități însemnate în această noapte. Cât crește stratul de zăpadă și ce anunță meteorologii.

anm prognoza meteo bucuresti actualizata

ANM prognoza specială București actualizată. Sunt anunțate ninsori în cantități însemnate în această noapte. Cât crește stratul de zăpadă și ce anunță meteorologii.

ANM prognoza specială București actualizată. 10.01.2019 ORA 12 - 11.01.2019 ORA 20 10.01.2019 ORA 12 - 11.01.2019 ORA 08

Ger puternic în weekend! Temperaturi de -11 grade în București

ANM Cod galben de vânt și rafale de vânt în județul Constanța. Ce se întâmplă cu vremea​

Vremea va fi în general închisă. Va ninge în orele serii și pe parcursul nopții, temporar ninsoarea va fi moderată cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă a cărui grosime va fi în medie de 12...16 cm în dimineața zilei de vineri. Vântul va sufla slab și moderat, cu viteze ce vor atinge 30…40 km/h în cursul serii și primele ore ale nopții. Temperatura va scădea treptat spre -3...-2 grade vineri dimineață.

ANM prognoza specială București actualizată. 11.01.2019 ORA 08 - 11.01.2019 ORA 20

Cerul va fi noros, trecător va mai ninge slab, dar grosimea stratului de zăpadă nou depus va fi nesemnificativă. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteo.

ANM, prognoză meteo actualizată. Cum va fi vremea în weekend

Potrivit prognozei speciale pentru municipiul Bucureşti emise de meteorologi, încă de miercuri seara, de la ora 20.00 și până joi la ora 8.00, vremea va fi în general închisă şi se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. Stratul de zăpadă nou depus va fi, în general, de 6...10 cm. Vântul va sufla slab și moderat, cu rafale de cel mult 30 km/h. Temperatura minimă, mai ridicată decât în noaptea precedentă, va fi de -2...-1 grad.

Vineri, vremea va fi în general închisă, cu precipitații mai ales seara și noaptea. Acestea vor fi în general sub formă de ninsoare, însă există probabilitatea ca trecător să se semnaleze și lapoviță sau ploaie ceea ce va determina apariția poleiului. În dimineața zilei de vineri grosimea stratului de zăpadă se va situa în jur de 12...16 cm, izolat mai mare. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -3...-1 grad. Spre seară, cerul va avea înnorări și trecător va mai ninge slab, dar grosimea stratului de zăpadă nou depus va fi, cel mai probabil, nesemnificativă. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă va fi în jur de 1 grad.

Prognoza meteo în weekend 12 -13 ianuarie în Bucureșt

Sâmbătă și duminică, ninsorile se vor opri în Capitală, iar în loccul lor va domni gerul. Vremea va fi deosebi de rece. Sâmbătă noapte, temperaturile scad până la -11 grade Celsius, iar la amiază nu vor trece de - 3 grade Celsius.

Duminică, gerul se mai domolește, iar temperaturile se vor încadra între -4 și -6 grade Celsius.

Vremea în weekend 12- 13 ianuarie la munte

La munte, vremea va fi geroasă, temperaturile maxime și minime se vor încadra între -5 și -9 grade Celsius sâmbătă și între -2 și -7 grade duminică. Nu vor mai fi ninsori, însă va persista fenomenul de ceață, atât ziua, cât și noaptea.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro