Ger puternic în weekend! Temperaturi de -11 grade în București

După ninsori, prognoza meteo anunță ger puternic în București! Meteorologii anunță temperaturi -11 grade în weekend, în Capitală. Cum va fi vremea în weekend la București și la munte.

prognoza meteo ger puternic in bucuresti

După ninsori, prognoza meteo anunță ger puternic în București! Meteorologii anunță temperaturi -11 grade în weekend, în Capitală. Cum va fi vremea în weekend la București și la munte.

Prognoza meteo weekend în București

Potrivit prognozei speciale pentru municipiul Bucureşti emise de meteorologi, încă de miercuri seara, de la ora 20.00 și până joi la ora 8.00, vremea va fi în general închisă şi se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. Stratul de zăpadă nou depus va fi, în general, de 6...10 cm. Vântul va sufla slab și moderat, cu rafale de cel mult 30 km/h. Temperatura minimă, mai ridicată decât în noaptea precedentă, va fi de -2...-1 grad.

Vineri, vremea va fi în general închisă, cu precipitații mai ales seara și noaptea. Acestea vor fi în general sub formă de ninsoare, însă există probabilitatea ca trecător să se semnaleze și lapoviță sau ploaie ceea ce va determina apariția poleiului. În dimineața zilei de vineri grosimea stratului de zăpadă se va situa în jur de 12...16 cm, izolat mai mare. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -3...-1 grad. Spre seară, cerul va avea înnorări și trecător va mai ninge slab, dar grosimea stratului de zăpadă nou depus va fi, cel mai probabil, nesemnificativă. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă va fi în jur de 1 grad.

Prognoza meteo în weekend 12 -13 ianuarie în Bucureșt

Sâmbătă și duminică, ninsorile se vor opri în Capitală, iar în loccul lor va domni gerul. Vremea va fi deosebi de rece. Sâmbătă noapte, temperaturile scad până la -11 grade Celsius, iar la amiază nu vor trece de - 3 grade Celsius.

Duminică, gerul se mai domolește, iar temperaturile se vor încadra între -4 și -6 grade Celsius.

Vremea în weekend 12- 13 ianuarie la munte

La munte, vremea va fi geroasă, temperaturile maxime și minime se vor încadra între -5 și -9 grade Celsius sâmbătă și între -2 și -7 grade duminică. Nu vor mai fi ninsori, însă va persista fenomenul de ceață, atât ziua, cât și noaptea.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri