Antena Căutare

Prognoza Meteo, 22 mai 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Sâmbăta, 22 mai 2021, vremea contiună să se încălzească, iar temperaturile vor avea valori normale pentru această perioadă a anului.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei
Sâmbăta, 22 mai 2021, vremea contiună să se încălzească, iar temperaturile vor avea valori normale pentru această perioadă a anului | Profimedia

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea se va menține frumoasă în data de 22 mai 2021, însă în partea de nord, vest și în centrul țării, cerul va fi mai mult înnorat, iar pe suprafețe mici se vor înregistra ploi în cantități reduse, dar și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, însă vor exista unele intensificări îîn zona de munte, vestul, nord-estul și nordul României. În restul teritoriului, ne vom bucura de cer senin în prima parte a zilei, dar și de temperaturi aproape normale pentru luna mai.

Sâmbătă, valorile termice maxime se vor încadra între 21 grade Celsius și 17 grade Celsius, iar minimele se vor situa între 9 grade Celsius și 16 grade Celsius. Izolat, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Prognoză meteo 22 mai 2021 București

Deși vor exista condiții de ceață dimineața, vremea se va menține caldă și frumoasă pe tot parcursul zilei în București. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 grade Celsius, în timp ce temepratura minimă se va încadra între 12 - 13 grade Celsius.

Șansele de ploaie sunt reduse, iar vântul va sufla slab și moderat. Cerul se va menține mai mult senin și temperaturile vor contiuna să crească în zilele următoare, apropiându-se de normalul acestei perioade a anului.

Prognoză meteo 22 mai 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 22°C

Timișoara – 25°C

Baia Mare – 22°C

Craiova – 25°C

Sibiu – 23°C

București – 26°C

Constanța – 19°C

Galați – 24°C

Brașov – 23°C

Miercurea Ciuc – 21°C

Iași – 23°C

Cluj-Napoca – 23°C

Suceava – 25°C

Vremea la munte, 22 mai 2021

Și la munte vremea va contiuna să se încălzească. Deși cerul va avea și unele înnorări temporare, soarele își va mai face apariția din când în când. În nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni, pe arii restrânse, se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, însă vor exista unele intensificări la altitudini mari, în special în zona Carpaților Orientali.

Vremea la mare, 22 mai 2021

Soarele se va arăta și la malul mării. Acest sfârșit de săptămână vine cu vreme frumoasă și temperaturi normale pentru această perioadă pe litoral. Vântul nu își va face simțită prezența, iar cerul se va menține mai mult senin.

Temperaturile maxime se vor încadra între 19 - 21 grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 13 - 14 grade Celsius.

Prognoza meteo. Vremea până la jumătatea lunii iunie. Ce anunță meteorologii pentru următoarele 4 săptămâni... Prognoza meteo 23 mai 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x