Antena Căutare

Prognoza meteo 22 octombrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vineri, 22 octombrie 2021, vremea se va menține la fel de călduroasa ca ziua precedentă în mai multe zone ale țării, dar vor exista șanse de ploaie pe suprafețe mici.

o-hartă-pe-drapelul-româniei-care-are-nori-soare-și-fulg-de-zăpadă
Vineri, 22 octombrie 2021, vremea se va menține la fel de călduroasa ca ziua precedentă în mai multe zone ale țării, dar vor exista șanse de ploaie pe suprafețe mici. | Antena 1

Ziua de vineri, 22 octombrie 2021, aduce temperaturi mai scăzute în vestul, centrul și nordul țării, dar se vor apropia de cele normale pentru această perioadă a anului. Cerul se va menține mai mult noros, iar local și temporar va ploua în cea de-a doua parte a zilei.

În restul teritoriului vom avea parte de momente cu soare și de temperaturi mai ridicate, în comparație cu cele de la începutul săptămânii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporar accentuate ziua și noaptea, când își vor face apariția și ploile de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special în Carpații Orientali și Carpații Meridionali.

Temperaturile maxime se vor situa între 13 - 23 de grade Celsius, iar minimele vor atinge 4 - 14 grade Celsius. Dimineața, în sud și sud-est, pe arii restrânse se va semnala ceață.

Prognoză meteo 22 octombrie 2021, București

Vremea se menține mult mai călduroasă și în București, iar temperaturile sunt mari pentru luna octombrie. Șansele de ploaie sunt reduse, cerul se va menține mai mult senin în prima parte a zilei, cu unele înnorări după-amiază, seara și noaptea.

Citește și: Vremea până la începutul lunii noiembrie. Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru patru săptămâni

Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile maxime vor fi curprinse între 21 - 22 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se vor situa în jurul valorii de 9 grade Celsius. De asemenea, dimineața vom avea condiții de ceață.

Prognoză meteo 22 octombrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de vineri din principalele orașe ale țării:

Oradea – 16°C

Timișoara – 14°C

Baia Mare – 16°C

Craiova – 21°C

Sibiu – 17°C

București – 22°C

Constanța – 21°C

Galați – 21°C

Brașov – 17°C

Miercurea Ciuc – 16°C

Iași – 22°C

Cluj-Napoca – 17°C

Suceava – 20°C

Vremea la munte, 22 octombrie 2021

Vremea se menține caldă și la munte, însă vom avea parte de precipitații de scurtă durată și de un cer mai mult noros. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la altitudinile de peste 1.600 m.

Citește și: Prognoza meteo pentru luna octombrie 2021. Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni și cât vor scădea temperaturile

Temperaturile maxime se vor situa între 14 - 18 grade Celsius, iar minimele vor atinge 5 - 10 grade Celsius. Se vor înregistra 8 grade Celsius în Ceahlău Toaca, 13 grade Celsius în Păltiniș, 14 grade Celsius în Stâna de Vale, iar 17 grade Celsius în Sinaia.

Vremea la mare, 22 octombrie 2021

Pe litoral vor exista momente cu soare, dar și momente în care norii vor acoperi cerul. Vântul va sufla slab și moderat, temperaturile vor fi ridicate pentru aceasta perioadă a anului, iar șansele de precipitații sunt slabe.

Vom avea parte de temperaturi maxime ce se vor încadra între 18 - 22 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor situa între 10 - 14 grade Celsius. Se vor înregistra 17 grade Celsius în Costinești, Vama Veche și Neptun, iar 18 grade Celsius în Mamaia.

Prognoza meteo 21 octombrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 23 octombrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x