Antena Căutare

Prognoza meteo 23 octombrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Sâmbătă, 23 octombrie 2021, vremea începe să se răcească în mai multe zone ale țării, iar temperaturile se vor apropria de cele normale ale acestei perioade din an.

o-hartă-pe-drapelul-româniei-care-are-nori-soare-și-fulg-de-zăpadă
Sâmbătă, 23 octombrie 2021, vremea începe să se răcească în mai multe zone ale țării, iar temperaturile se vor apropria de cele normale ale acestei perioade din an. | Profimedia

Vremea continuă să se răcească și în regiunile din jumătatea sud-estică a țării, iar temperaturile se vor apropia de cele normale ale lunii octombrie. Cerul se va menține mai mult variabil, cu unele înnorări în sud și sud-est, unde local și temporar se vor înregistra precipitații de scurtă durată. Vom avea parte de averse mixte și la munte, la altitudini mari în cea de-a doua parte a zilei, iar pe arii restrânse, în sud-est cantitățile de apă vor depăși 10 - 15 litri pe metru pătrat.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei la munte, în mod special pe creste. Temperaturile maxime se vor situa între 13 - 19 grade Celsius, iar cele minime vor atinge -1 - 11 grade Celsius.

Prognoză meteo 23 octombrie 2021, București

În Capitală vom avea parte de o vreme mohorâtă. Temperaturile vor fi mai scăzute, cerul se va menține înnorat și va ploua temporar. Vântul va sufla slab și moderat, însă va avea unele intensificări în cea de-a doua parte a zilei.

Citește și: Vremea până la începutul lunii noiembrie. Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru patru săptămâni

În ceea ce privește temperaturile maxime, valorile vor fi cuprinse între 16 - 17 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se vor încadra între 8 - 9 grade Celsius.

Prognoză meteo 23 octombrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de sâmbătă din principalele orașe ale țării:

Oradea – 14°C

Timișoara – 14°C

Baia Mare – 14°C

Craiova – 18°C

Sibiu – 15°C

București – 17°C

Constanța – 19°C

Galați – 18°C

Brașov – 15°C

Miercurea Ciuc – 13°C

Iași – 17°C

Cluj-Napoca – 14°C

Suceava – 13°C

Vremea la munte, 23 octombrie 2021

Și la munte vreme continuă să se răceasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări persistente în zona Carpaților Meridionali, unde local și temporar vor fi condiții de ploaie, iar la altitudini mari, trecător, noaptea se vor semnala precipitații mixte.

Citește și: Prognoza meteo pentru luna octombrie 2021. Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni și cât vor scădea temperaturile

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la altitudini mari, în special pe creste. Valorile maxime se vor încadra între 12 - 16 grade Celsius, iar temperaturile minime vor atinge - 3 - 4 grade Celsius. Se vor înregistra 2 grade Celsius în Ceahlău Toaca, 8 grade Celsius în Păltiniș și Sinaia, iar 9 grade Celsius în Stâna de Vale.

Vremea la mare, 23 octombrie 2021

Pe litoral vom avea parte de temperaturi normale pentru luna octombrie, dar și de precipitații. Vântul va sufla slab și moderat, iar cerul se va menține mai mult înnorat. Valorile maximele vor fi cuprinse între 16 - 20 de grade Celsius, iar temperaturile minime se vor încadra între 7 - 13 grade Celsius.

Se vor înregistra 19 grade Celsius în Costinești, 20 de grade Celsius în Mamaia, 21 de grade Celsius în Vama Veche și Neptun.

Prognoza meteo 22 octombrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 24 octombrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x