Antena Căutare

Prognoza meteo 3 octombrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Duminică, 3 octombrie 2021, vremea începe să se mai încălzească față de zilele precedente, iar temperaturile vor fi un pic mai ridicate în aproape toată țara.

o-hartă-pe-drapelul-româniei-care-are-nori-soare-și-fulg-de-zăpadă
Duminică, 3 octombrie 2021, vremea începe să se mai încălzească față de zilele precedente, iar temperaturile vor fi un pic mai ridicate în aproape toată țara. | Profimedia

Ziua de duminică aduce cu ea vreme mai caldă, însă nu este exclus să apară ploile în prima parte a zilei. Cerul se va menține mai mult senin, cu mici excepții în partea de sud-est a țării, unde vom avea parte de înnorări temporar accentuate, iar izolat vor exista condiții de burniță.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări de scurtă durată în sudul Banatului, pe crestele Carpaților Meridionali, iar pe parcursul zilei și în zona litoralului, precum și în nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor situa între 16 - 23 de grade Celsius, cele mai mari valori fiind în vestul țării.

Temperaturile minime se vor încadra între 3 - 12 grade Celsius, iar valorile cele mai mici vor fi în depresiuni, unde va exista și condiții de burniță. Izolat vor fi condiții de ceață, iar șansele de precipitații sunt mult mai ridicate.

Prognoză meteo 3 octombrie 2021, București

Și în București vremea va fi surpinzător de frumoasă și se se va încălzi treptat. Șansele să plouă sunt unele reduse, iar vântul va sufla slab până la moderat. Cerul se va menține în general senin, cu unele înnorări trecătoare în cea de-a doua parte a zilei.

Citește și: Prognoza meteo pentru luna octombrie 2021. Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni și cât vor scădea temperaturile

Temperaturile maxime de duminică se vor încadra între 19 - 20 de grade Celsius, iar cele minime vor atinge 6 - 7 grade Celsius. Spre deosebire de zilele precedente, soarele va fi mai prezent pe cer.

Prognoză meteo 3 octombrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică, 3 octombrie 2021, din principalele orașe ale țării:

Oradea – 22°C

Timișoara – 23°C

Baia Mare – 19°C

Craiova – 20°C

Sibiu – 19°C

București – 20°C

Constanța – 18°C

Galați – 19°C

Brașov – 18°C

Miercurea Ciuc – 17°C

Iași – 18°C

Cluj-Napoca – 19°C

Suceava – 17°C

Vremea la munte, 3 octombrie 2021

Vremea începe să se încălzească ușor și la munte, iar temperaturile se apropie de cele normale pentru această perioadă a anului. Cerul se menține senin, cu unele înnorări în cea de-a doua parte a zilei.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la altitudinile de peste 1700 m, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 - 22 de grade Celsius. Valorile minime vor atinge - 4 - 8 grade Celsius. Așadar, se vor înregistra 7 grade Celsius în Ceahlău Toaca, 11 grade Celsius în Sinaia, 13 grade Celsius în Păltiniș, iar 16 grade Celsius în Stâna de Vale.

Vremea la mare, 3 octombrie 2021

Pe litoral vremea va fi frumoasă în prima parte a zilei, în cea de-a doua parte este posibil să apară precipitații de scurtă durată. Cerul se va menține variabil, cu unele înnorări pe timpul zilei și seara.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 - 19 grade Celsius, iar cele minime între 7 - 12 grade Celsius. Vântul va sufla slab spre moderat. Se vor înregsitra 18 grade Celsius în Costinești, Neptun și Vama Veche, 19 grade Celsius în Mamaia.

Prognoza meteo 2 octombrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 4 octombrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x