Antena Căutare

Prognoza meteo 2 octombrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Sâmbătă, 2 octombrie 2021, vremea se va menține în continuare rece pentru această perioadă a anului, însă vom avea parte de câteva momente cu soare.

o-hartă-pe-drapelul-româniei-care-are-nori-soare-și-fulg-de-zăpadă
Sâmbătă, 2 octombrie 2021, vremea se va menține în continuare rece pentru această perioadă a anului, însă vom avea parte de câteva momente cu soare. | Profimedia

Cea de-a doua lună de toamnă aduce cu ea temperaturi scăzute și o vreme foarte răcoroasă pentru această perioadă a anului. Spre deosebire de zilele precedente, cerul se va menține mai mult senin, mai puțin în regiunile sud-estice, unde vom avea parte de înnorări temporar accentuate în prima parte a zilei și de ploi slabe sau burniță.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări de scurtă durată la munte, pe litoral și în sudul Banatului. Ziua de 2 octombrie 2021 aduce cu ea și câteva raze de soare în aproape toate regiunile, însă valorile termice vor fi destul de scăzute.

Citește și: Prognoza meteo pentru luna octombrie 2021. Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni și cât vor scădea temperaturile

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 - 21 de grade Celsius, iar cele mai ridicate valori vor fi în zonele de vest. Temperaturile minime se vor situa între 2 - 12 grade Celsius, cea mai mică valoare termică va fi de - 2 grade Celsius și se va înregistra în depresiunile Carpaților Orientali, acolo unde vom avea parte și de condiții de brumă. Izolat, se va semnala ceață.

Prognoză meteo 2 octombrie 2021, București

Ziua de 2 octombrie 2021 va fi una friguroasă și în Capitală, acolo unde cerul se va menține variabil, cu unele înnorări în cea de-a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat, iar șansele de precipitații sunt unele reduse de până la 10%.

Temperaturile maxime vor fi situate într 17 - 18 grade Celsius, în timp ce minimele vor atinge 4 - 6 grade Celsius. Vremea rece se va simți în mod special dimineața și seara, când valorile termice vor fi destul de scăzute pentru această perioadă a anului.

Prognoză meteo 2 octombrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de sâmbătă, 2 octombrie 2021, din principalele orașe ale țării:

Oradea – 20°C

Timișoara – 21°C

Baia Mare – 19°C

Craiova – 18°C

Sibiu – 18°C

București – 18°C

Constanța – 17°C

Galați – 18°C

Brașov – 17°C

Miercurea Ciuc – 16°C

Iași – 17°C

Cluj-Napoca – 18°C

Suceava – 17°C

Vremea la munte, 2 octombrie 2021

Vremea la munte va fi în continuare rece, însă valorile termice se apropie de cele normale pentru această perioadă a anului. Cerul se va menține variabil, cu unele înnorări în cea de-a doua parte a zilei și noaptea.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la altitudinile de peste 1700 m. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 - 20 de grade Celsius, iar cele minime vor atinge - 2 - 7 grade Celsius. Așadar, se vor înregistra 7 grade Celsius în Ceahlău Toaca, 12 grade Celsius în Păltiniș, 13 grade Celsius în Sinaia, iar 14 grade Celsius în Stâna de Vale.

Vremea la mare, 2 octombrie 2021

Și la mare vremea se răcește, iar temperaturile vor fi destul de scăzute. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cea de-a doua parte a zilei, iar cerul se va menține variabil. Soare își va face apariția din când în când pe cer.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 - 18 grade Celsius, iar minimele se vor încadra între 6 - 12 grade Celsius. Se vor înregistra 18 grade Celsius în Mamaia, 17 grade Celsius în Costinești, Neptun și Vama Veche.

Prognoza meteo pentru luna octombrie 2021. Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni și cât vor scădea temperaturile... Prognoza meteo 3 octombrie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x