Antena Căutare

Vremea în octombrie! Prognoza meteo pentru luna octombrie 2018

ANM (Administrația Națională de Meterologie) a actualizat prognoza meteo pentru finalul lunii septembrie - jumătatea lunii octombrie.

Vremea în octombrie! Prognoza meteo pentru luna octombrie 2018
prognoza meteo octombrie 2018

ANM (Administrația Națională de Meterologie) a actualizat prognoza meteo pentru finalul lunii septembrie - jumătatea lunii octombrie.

Citește și vremea în octombrie în București și în principalele orașe.

Potrivit meteorologilor, vremea se va menține mai caldă decât normalul perioadei la care ne aflăm, iar asta se va resimți până la finalul primei luni de toamnă 2018. Vremea intră apoi într-un proces de răcire suficient încât să normalizeze valorile și să devină conforme cu cele ale lunii octombrie. Precipitațiile sunt deficitare la jumătatea lui septembrie - ultima săptămână din septembrie, iar asta din cauza temperaturilor ridicate. Ele vor reveni la cele așteptate calendarului, iar asta înseamnă o răcire a vremii. Pentru moment, meteorologii nu au făcut predicții ale unor schimbări majore de vreme, urmând să aflăm pe parcus ce surprize ne așteaptă pe măsură ce prognoza meteo se actualizează.

Vremea sâmbătă 14 septembrie

Vremea săptămâna viitoare

Săptămâna 17 – 24 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al s ăptămânii în cea mai mare parte a țării, cu abateri mai mari, local, în regiunile vestice și nord-vestice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile țării.

Săptămâna 24 septembrie – 1 octombrie 2018

Valorile termice medii ale perioadei este posibil să se situeze în apropierea normelor climatologice în cea mai mare parte a țării

Săptămâna 1 – 8 octombrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în jumătatea estică a teritoriului, iar în rest vor fi, posibil, ușor peste aceste medii.

Regimul pluviometric se va încadra în limitele normale ale perioadei în jumătatea nordică a teriotriului și va fi, posibil, ușor excedentar în sud.

Săptămâna 8 – 15 octombrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii.

Cantitățile de precipitații vor fi, posibil, excedentare pe arii restrânse din sudul țării, iar în rest vor fi apropiate de normalul săptămânii.

Avertizare METEO. Județele pentru care a fost emis COD GALBEN de ploi TORENȚIALE, vijelii și căderi de GRINDINĂ... Previziuni SUMBRE ale meteorologilor. Ne așteaptă o iarnă lungă, cu fenomene meteo EXTREME...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x