Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni. Când vin ploile

ANM a ectualizat prognoza meteo pentru intervalul 23 septembrie - 21 octombrie. Meteorologii anunță ploi și schimbări de temperatură.

ANM a ectualizat prognoza meteo pentru intervalul 23 septembrie - 21 octombrie. Meteorologii anunță ploi și schimbări de temperatură.

Vremea săptămâna 23.septembrie.2019 – 30.septembrie.2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice, sud-vestice și centrale, iar în rest temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în vestul și nord-vestul țării și local în sud-est, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Vremea săptămâna 30.septembrie.2019 – 07.octombrie.2019

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice și sud-estice. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi excedentare în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile nordice și la munte.

Vremea săptămâna 07.octombrie.2019 – 14.octombrie.2019

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cele normal pentru această perioadă, în toate regiunile

Vremea săptămâna 14.octombrie.2019 – 21.octombrie.2019

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile.