Live acumObservator Sport
Prime Time 20:00Observator Sport

Vremea București: Alertă meteo de ploi și vânt. Cum va fi vremea azi

Vremea București: ANM (Administrația Națională de Meteorologie) a emis alertă meteo pentru Capitală.

alerta meteo ploi si vant

Vremea București: Alertă meteo de ploi și vânt. Cum va fi vremea azi.

ANM a emis o alertă meteo de ploi și de vânt în Capitală. Potrivit Administrației Națioanle de Meterologie, vremea va fi închisă și deosebit de rece, astfel că pe tot parcursul zilei temperatura aerului se va menține la valori de 5...6 grade. Temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări (cu viteze la rafală de 35...45 km/h), amplificând senzația de rece. Temperatura minimă de vineri dimineața va fi de 2...4 grade.

Vremea în România, 31 octombrie 2019

Vântul va sufla moderat spre tare în sudul țării și în general slab până la moderat în restul teritoriului. Dimineața va fi îngheț pe spații relativ extinse în Transilvania, Maramureș și Moldova, iar în depresiunile din estul Transilvaniei valorile minime de temperatură se vor apropia de -8 grade Celsius. Maximele termice vor urca la prânz până spre 4-9 grade în Transilvania, 8-13 grade în Maramureș, Banat și Crișana, 3-8 grade în Oltenia, 5-10 grade în Muntenia, 8-13 grade în Dobrogea și 5-10 grade în Moldova.

Vremea săptămâna viitoare în România, 4- 11 noiembrie 2019

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro