Antena Căutare

Vremea 6 august 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere

Vremea marti, 6 august, va fi una in general frumoasa in toata Romania. Prognoza meteo anunta temperaturi in crestere si vreme instabila in unele regiuni.

Vremea marți, 6 august, va fi una în general frumoasă în toată România. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere și vreme instabilă în unele regiuni.

Potrivit ANM, temperaturile minime se vor încadra între 8 grade celsius în Transilvania și 18 grade celsius pe litoral.

Vremea 6 august 2019. Este o zi cu soare în mai toată România. Temperaturile maxime pe timpul zilei vor fi cuprinse între 23 de grade în Miercurea Ciuc și 32 de grade în câmpia Bărăganului. În același timp, cerul va fi variabil în Maramureș și în nordul Moldovei. Furtunile vor apărea în estul Transilvaniei și local în zonele montane.

Citește și: Meteo 5 - 18 august 2019. Vremea: fluctuații de temperatură și instabilitate periodică

Vremea București. Meteo 6 august 2019. În Capitală nici urmă de nori sau precipitații. Vântul va sufla slab până la moderat, iar cerul va fi senis chiar și noaptea. Temperaturile vor fi cuprinse între 16 și 30 de garde. Pentru amatorii de ieșiri la piscină este o zi ideală pentru plajă.

Vremea 6 august 2019. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere

Vremea 5 - 12 august 2019

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. În schimb, precipitațiile vor fi peste normalul acestei perioade în extremitatea de nord-vest a teritoriului și în general deficitare în regiunile sudice și sud-vestice. În restul țării vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Sursa foto: freemeteo.ro

Citește și:

Alertă meteo! Este Cod galben de ploi, vânt și grindină! Localitățile afectate, în următoarele ore... Revine canicula în toată țara. De miercuri, meteorologii anunță 35 de grade Celsius la umbră, 40 resimțite în aer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x