Antena Căutare

România, lovită de un nou val de aer polar! Meteorologii, avertisment de ultimă oră: ”Temperaturile scad drastic, iar ninsorile nu vor lipsi!”

România va fi lovită de un val de aer polar, în următoarele zile, astfel că temperaturile din termometre vor scădea drastic, iar ninsorile își vor face simțite prezența. 

România va fi lovită de un val de aer polar, în următoarele zile, astfel că temperaturile din termometre vor scădea drastic, iar ninsorile își vor face simțite prezența.

„Sâmbătă, duminică, temperaturile maxime vor fi negative în vest, în nord și în centru, în Banat, în Transilvania, în Crișana, în Moldova. Valorile vor atinge -6,-7,-8 grade Celsius în aceste regiuni. În partea de sud și de sud-est, temperaturile maxime doar ușor pozitive, de 0, 2, 3 grade cel mult. Frigul va veni după Bobotează. Duminică spre luni și luni spre marți, temperaturile minime vor fi foarte scăzute”, a anunțat Alina Șerban, meteorolog de serviciu ANM, conform Antena 3.

Și în vestul țării, unde de obicei este mai cald, oamenii au scos din dulapuri hainele cele mai groase.

În unele zone din Moldova au revenit deja ninsorile. Județele Constanța și Tulcea au fost sub cod galben de vânt, iar aproape toate porturile au fost închise.

Iarna își intră în drepturi, nu glumă! A fost emis cod roșu de vreme severă în mai multe zone din țară, în următoarele o... Temperaturi de - 15 grade Celsius și ninsori în aproape toată țara, în următoarele ore! Anunțul de ultimă oră făcut de m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x