Antena Căutare

România, sub atenționare de vreme rea! Cât de frig va fi în următoarele ore

România, sub atenționare de vreme rea. Ce se va întampla cu vremea în următoarele ore și cât de frig va fi.

România, sub atenționare de vreme rea! Cât de frig va fi în următoarele ore
| alerta de vreme rea

România, sub atenționare de vreme rea. Ce se va întampla cu vremea în următoarele ore și cât de frig va fi.

ANM a emis atenționare de vreme rea, valabilă până mâine, la ora 10.00.

ANM atenționare de vreme rea în toată țara

Fenomene vizate și zone afectate: intensificări ale vântului și local zăpadă spulberată în sud-estul teritoriului, vreme deosebit de rece în toată țara.

În intervalul menționat în sud-estul teritoriului vântul va avea intensificări cu viteze de 45…55 km/h, temporar în jur de 60 km/h, spulberând zăpada depusă, mai ales în cursul nopții de miercuri spre joi (28/29 noiembrie) și pe parcursul zilei de joi (29 noiembrie).
Vremea va deveni deosebit de rece în toată țara, astfel că temperaturile vor fi negative în majoritatea regiunilor, iar noaptea va fi ger (temperaturi sub -10 grade) în special în nordul, nord-estul și centrul țării.

Vremea în București, 29 noiembrie

Vremea la București va fi deosebit de rece, cerul la va fi parțial noros, iar vântul va sufla cu putere. Prognoza meteo de joi indică faptul că ninsorile se vor opri în București, ca un eleent pozitiv al zilei. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între -4°C și -8°C. Vântul va sufla în rafale de 43 km/h pe timpul zilei și în rafale de 39 km/h pe timpul nopții. Vremea va fi deosebit de rece a doua zi, vineri, temperaturile minime la București coborând la -11 grade Celsius.

Prognoza meteo la munte, 29 noiembrie

Paradoxal, la munte va răsări soarele, dar asta nu înseamnă că va fi cald. Valorile termice vpor scădea extre, de mult pe timpul nopții, până la -12 grade Celsius. Va fi cea mai geroasă nopate din această săptămână, iar cei care locuiesc la munte sau se află acolo, în trecere, trebuie să țină cont de asta. Temperaturile de joi, la munte, se vor situa între -5°C și -12°C. Vântul va sufla cu putere, mai cu seamă pe parcursul zilei - în rafale de 28 km/h. Cerul va deveni parțial noros și nu sunt anunțate ninsori.

ANM alertă de vreme severă! Cod galben de vânt, rafale ce depășesc 70 km/h... ANM a prelungit codul galben de vânt puternic! Alertă de vreme rea în 5 județe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x