Antena Căutare

S-a intors iarna! ANM avertizează, este cod galben de ninsori în 27 de județe

Meteorologii anunţă cod galben vant puternic si ninsori viscolite. Acesta este valabilă până în dimineața zilei de duminică.

Meteorologii anunţă cod galben vant puternic si ninsori viscolite. Acesta este valabilă până în dimineața zilei de duminică.

Cele 27 de județe aflate sub codul galben până duminică dimineață sunt Satu Mare, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Mureş, Harghita, Neamţ, Bacău, Vrancea, Buzău, Covasna, Prahova, Braşov, Dâmboviţa, Argeş, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Alba, Hunedoara, Mehedinţi, Covasna, Timiş, Arad, Bihor, Sălaj şi Cluj.

Între 15 martie, ora 23:00 și 17 martie, ora 3:00, în zona montană vântul va cu viteze de peste 80 – 90 km/h. La altitudini mai mari de 1.500 de metri, mai ales în Carpaţii Orientali şi Meridionali se vor depăşi 100 – 120 km/h, temporar va ninge viscolit şi se va depune strat consistent de zăpadă, atrag atenția meteorologii.

Meteorologii au facut un anunț si pentru perioada următoare: „Va urma un proces de încălzire, iar până pe 24 martie aceasta se va încadra ecartului 15…17 grade și va fi ușor mai ridicată decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii martie”, a anunțat Administrația Națională de Meteorologie.

Alertă! Sunt condiții meteo periculoase în țară! Zonele afectate, în următoarele ore... Este Cod portocaliu în mai multe județe! Ninsori și vânt puternic, în următoarele ore. Zonele afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x