Antena Căutare

Veşti noi de la meteorologi! Cum va fi vremea în următoarele zile

Meteorologii vin cu vești bune pentru noi! Vremea se schimbă în următoarele zile, ploile se îndepărtează de teritoriul României. Află cum va fi vremea în București și la munte.

Meteorologii vin cu vești bune pentru noi! Vremea se schimbă în următoarele zile, ploile se îndepărtează de teritoriul României. Află cum va fi vremea în București și la munte.

Joi, 26 septembrie, vremea va prezenta o instabilitate atmosferică accentuată. Sunt așteptate averse însoțite de descărcări electrice, îndeosebi în sudul teritoriului. Vântul va sufla moderat în vestul, sudul și sud-estul țării și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor

Vremea vineri, 27 septembrie, se anunță o vreme acaparată de ploi în jumătatea de est a țării, dar în rest apare soarele şi vântul se va înteţi pe crestele montane şi trecător în regiunile estice.

Sâmbătă (28 septembrie), prognoza meteo vine cu vești bune. Ploile încep să se risipească, apărând averse doar în zonele montane. Soarele va străluci cu putere pe tot parcursul zilei.

Citește și: Vremea pe 15 zile. Prognoza meteo ANM 23 septembrie-6 octombrie: unde lovesc ploile și frigul

Vremea pe 3 zile

Potrivit stiripesurse.ro, în Dobrogea şi Bărăgan găsim destul de mulţi nori poate şi câteva ploi slabe. Soarele apare doar trecător şi vântul va avea intensificări în zona litoralului. Temperaturile cresc puţin faţă de ziua trecută şi vor ajunge până la 22 de grade Celsius.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, atmosferă va fi închisă şi vântul va avea unele porniri. Temperaturile vor fi comparabile cu cele înregistrate marți.

În nordul Moldovei şi în Bucovina, se anunţă o zi urâtă cu mulţi nori şi ploi în multe zone. Vântul va agita atmosfera şi se răcoreşte uşor.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, aşteptam vreme neplăcută şi ploi consistente. Se pot depăşi cantităţi de apă de 15 l/mp iar maximele termice scad chiar şi cu 10 grade faţă de ziua trecută.

În ţinuturile vestice, norii vor fi numeroşi şi vor aduce ploi pe suprafeţe mari. Temperaturile scad faţă de ziua trecută şi după prânz vor fi cel mult 21 de grade Celsius.

În centrul României, găsim mulţi nori şi ploi cam peste tot. Vântul va avea intensificări şi va prinde putere la altitudini mari. Maximele termice vor ajunge până la 21 de grade în estul provinciei.

Atmosferă va fi închisă şi în sud-vestul ţării. Ploile apar mai ales în zonele înalte iar temperaturile trec de 20 de grade peste tot.

În ţinuturile sudice, găsim mulţi nori şi câteva ploi sporadice. Temperaturile cresc uşor faţă de marți şi vor ajunge până la 24 de grade în Lunca Dunării.

Vremea 25 septembrie 2019. Unde se anunță ploi și cât scad temperaturile... Ploi în toate regiunile ţării, începând de miercuri seară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x