Antena Căutare

Vremea 10 octombrie. Meteorologii anunță vreme deosebit de caldă pentru această perioadă

Vremea 10 octombrie. Meteorologii anunta temperaturi deosebit de ridicate pentru aceasta perioada a anului. Cele mai ridicate valori se vor inregistra in sudul Moldovei si in vestul Dobrogei. Prognoza meteo pentru miercuri, 10 octombrie.

Vremea 10 octombrie. Meteorologii anunță temperaturi deodebit de ridicate pentru această perioadă a anului. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în sudul Moldovei și în vestul Dobrogei. Prognoza meteo pentru miercuri, 10 octombrie.

Potrivit vremea.ro, miercuri(10 octombrie) vremea va continuă să fie frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioada a anului în cea mai mare parte a teritoriului. În jumătatea estică își vor face apariția unii nori de altitudine joasă, dar din aceștia nu vor cădea precipitații. Vântul va suflă moderat în estul Dobrogei și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 19 și 23 de grade în Transilvania și Maramureș, 22-27 de grade în Banat și Crișana, 20-25 de grade în Oltenia și Muntenia și 17-22 de grade în Dobrogea și Moldova, cu mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul Moldovei și în vestul Dobrogei.

Prognoza meteo în următoarele două săptămâni. Anunțul îngrijorător al meteorologilor

Vremea 10 octombrie 2018 în București

Vremea în București, miercuri 9 octombrie, va fi deosebit de frumoasă, cu cer în mare parte senin și înnorări trecătoare. Temperaturile maxime pe timpul zilei se vor apropia de 22°C, iar pe timpul nopții valoarea minimă va fi de 10°C. Șansele de precipitații, anunțate de meteorologi, sunt 0.

Vremea pe 7 zile. Află cum va fi vremea săptămâna aceasta, unde se încălzește și când

Vremea 10 octombrie 2018 la munte și la mare

Vremea.ido anunță vreme frumoasă la mare, miercuri 10 octombrie. Teperaturile se vor încadra întrea 19˚C — 14˚C, fără șanse de precipitații. La munte, vremea estepredominant frumoasă. În Sinaia temperaturile maxime vor atinge valoarea de 10˚C, cu un cer senin, în timp ce în Azuga cerul va fi noros, oar temperaturile nu vor depăși 7˚C.

Fără ploi în perioada următoare! Prognoza meteo 8 octombrie - 5 noiembrie

Sursa foto: ro.pinterest.com

Prognoza meteo în următoarele două săptămâni. Anunțul îngrijorător al meteorologilor... Vremea în București 10 octombrie 2018. Temperaturi ridicate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x