Antena Căutare

Vremea 11 iulie 2019. Temperaturile rămân scăzute pentru această perioadă

Meteo 11 iulie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de joi anunță temperaturi sub media acestei perioade. În același timp nu scăpam de precipitații și descărcări electrice. Află cum va fi vremea în București.

Meteo 11 iulie 2019. Prognoza meteo pentru ziua de joi anunță temperaturi sub media acestei perioade. În același timp nu scăpam de precipitații și descărcări electrice. Află cum va fi vremea în București.

Temperaturile maximele vor fi cuprinse între 18 și 27 de grade Celsius, iar minimele între 8 și 17 grade Celsius.

Vremea 11 iulie 2019

Meteorologii anunță cer variabil cu înnorări accentuate, în special în regiunile nordice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte. Pe parcursul zilei de joi sunt așteptate ploi și descărcări electrice. În funție de zonă și altitudine, temperaturile pot varia între maxim 19 și 28 de grade, iar minimele între 5 și 17 grade Celsius.

Vremea în București. Meteo 11 iulie

În Capitală la orele amiezii temperaturile maxime se vor încadra între valorile de 23 și 25 de grade Celsius. Temperaturile minimele se vor încadra între 14 și 15 grade. Vremea va fi în general frumoasă dar răcăroasă, pre seară sunt așteptate ploi.

Vremea 9 - 15 iulie 2019

În această săptămână valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, nordice, nord-estice și centrale. Cantitățile de precipitații estimate vor fi deficitare în jumătatea de nord a țării și va avea o tendință excedentară în sud-est și în extremitatea de sud a teritoriului.

Citește și:

Vremea pe o lună. ANM, prognoza meteo 8 iulie - 5 august 2019

Vremea, de la o extremă la alta, în vara asta. Ce spun specialiștii despre vremea din România

Se strică vremea! Iulie aduce frig și temperaturi de 15 grade, inclusiv săptămâna viitoare... Meteo 12 - 14 iulie. Temperaturi scăzute și ploi în weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x